Schoenmaker Medemblik, Bagijnhof 42 – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren

Schoenmaker Medemblik, Bagijnhof 42 – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook Sleutelmaker medemblik, tassenwinkel medemblik, samsonite koffers medemblik, schoenmaker haakman medemblik, sleutel bijmaken medemblik, sleutelspecialist medemblik, sleutelservice medemblik, sleutels bijmaken medemblik, schoenreparatie medemblik, schoenmakers medemblik, schoenmakerij kees haakman, schoenmakerij kees haakman medemblik, schoenmakerij k. haakman, schoenmakerij k. haakman medemblik, schoenmaker kees haakman, schoenmaker kees haakman medemblik, schoenmaker haakman, schoenmakerij haakman, schoenmakerij haakman medemblik.

BEZOEKADRES


K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren
Bagijnhof 42,
1671 CD Medemblik
0227-544809

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     09.30-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen specialist
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis- & fietssleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken, paraplu’s (ook Senz Storm Paraplu’s)
  • Uitgebreide collectie lederen broekriemen, portemonnees, tassen, heuptassen, reiskoffers en rugzakken van onder andere de bekende merken Samsonite, Converse en Cowboys Bag

SCHOENMAKERschoenmaker medemblik

Kees

Schoenmaker Medemblik – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

U kunt in Medemblik terecht bij K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren, een vakkundige en bekwame Schoenmakerij, Sleutelservice en Lederwaren specialist. Meesterschoenmaker Kees Haakman en zijn vrouw Nel Haakman staan u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Medemblik – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Wij veroorzaken geen voor u onnodige kosten.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Medewerkers van Schoenmaker Schoenmaker Medemblik – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren zijn allen vakbekwaam en gediplomeerd. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in het centrum van Medemblik.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Medemblik – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren heeft een sleutelservice die voldoet aan de eisen van deze tijd. Een extra sleutel is vaak geen overbodige luxe. Wij maken kopieën van al uw sleutels. Ook speciale veiligheidssleutels, sleutels met certificaat en oude kastsleutels zijn geen probleem. Van geboorde of gefreesde sleutels, baard- of klaviersleutels tot sleutels voor boten, caravans, brievenbussen en kluisjes. Zelfs gebroken, gebogen en beschadigde sleutels kunnen wij vaak nog namaken. Kom lang in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Medemblik – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een groot assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Medemblik – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken en paraplu’s (ook Senz Storm Paraplu’s). Ook hebben wij een zeer uitgebreide collectie lederen portemonnees, tassen, heuptassen, reiskoffers en rugzakken van onder andere de bekende merken Samsonite, Converse en Cowboys Bag. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als sleutelmaker medemblik, tassenwinkel medemblik, samsonite koffers medemblik, schoenmaker haakman medemblik, sleutel bijmaken medemblik, sleutelspecialist medemblik, sleutelservice medemblik, sleutels bijmaken medemblik, schoenreparatie medemblik, schoenmakers medemblik, schoenmakerij kees haakman, schoenmakerij kees haakman medemblik, schoenmakerij k. haakman, schoenmakerij k. haakman medemblik, schoenmaker kees haakman, schoenmaker kees haakman medemblik, schoenmaker haakman, schoenmakerij haakman, schoenmakerij haakman medemblik.

Kees en Nel Haakman

eigenaren, K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker medemblik
schoenmaker medemblik

schoenmaker medemblik

Schoenmaker Medemblik, Bagijnhof 42 – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MEDEMBLIK

Medemblik is een stad in de gelijknamige gemeente Medemblik in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt in West-Friesland aan het IJsselmeer. De stad telde op 1 augustus 2013 8.492 inwoners (bron: Gemeente Medemblik).

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland: het verkreeg in 1289 stadsrechten van graaf Floris V, die toen net West-Friesland definitief had onderworpen aan zijn grafelijke gezag.

Schoenmaker Medemblik, Bagijnhof 42 – K. Haakman Schoenmakerij & Lederwaren is gevestigd in het centrum van Medemblik.

Meer over Medemblik

Pin It on Pinterest