Schoenmaker Malden, Winkelcentrum 5 – Schoenmakerij Ton

Schoenmaker Malden, Winkelcentrum 5 – Schoenmakerij Ton. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmakerij ton, schoenmakerij ton malden, sleutelmaker malden, sleutel bijmaken malden, sleutelspecialist malden.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Ton
Winkelcentrum 5,
6581 BV Malden
024-3582991

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-19.00

Zaterdag:     09.00-16.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters en inlegzolen
  • Ruim assortiment riemen, tassen, adreslabels, portemonnees en sleutelhangers
  • MEERVOUDIG WINNAAR VAKWEDSTRIJDEN

SCHOENMAKERschoenmaker malden

Ton

Schoenmaker Malden – Schoenmakerij Ton:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Malden – Schoenmakerij Ton onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Malden – Schoenmakerij Ton schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Bij ons als Schoenmaker Malden – Schoenmakerij Ton staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Niet voor niets heeft Schoenmaker Malden – Schoenmakerij Ton diverse prijzen gewonnen van meerdere vakwedstrijden. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. We zijn ook te vinden als schoenmakerij ton, schoenmakerij ton malden, sleutelmaker malden, sleutel bijmaken malden, sleutelspecialist malden.

Ton Cornelissen

eigenaar, Schoenmakerij Ton

Schoenmaker Malden, Winkelcentrum 5 – Schoenmakerij Ton is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MALDEN

Malden is een plaats in de gemeente Heumen in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is met 11.472 inwoners (peildatum 1 januari 2015) de grootste kern van de gemeente. Ook is hier het gemeentehuis gevestigd.

De naam Malden wordt voor het eerst vermeld in een akte uit 1247 die men gevonden heeft in het Sint-Agathaklooster bij Cuijk. Er zijn echter aanwijzingen dat er al lang daarvoor bewoning was; in het centrum van Malden zijn resten van een voorraadschuur uit ongeveer 700 v.Chr. aangetroffen.

Enkele gebouwen in het centrum, waaronder de Rooms-Katholieke Antonius Abtkerk en het gemeentehuis, zijn opgetrokken in de stijl van de Bossche school. In Malden zijn het accordeon- en harmonicamuseum De Muse en een heemtuin gevestigd.

Schoenmaker Malden, Winkelcentrum 5 – Schoenmakerij Ton is gevestigd in het centrum van Malden.

Meer over Malden

Pin It on Pinterest