Schoenmaker Maastricht, Rechtstraat 45 – Schoenmakerij Heubel

Schoenmaker Maastricht, Rechtstraat 45 – Schoenmakerij Heubel. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutel bijmaken maastricht, sleutelmaker maastricht, kledingreparatie maastricht, sleutelservice maastricht, schoenreparatie maastricht, sleutelspecialist maastricht, heubel schoenmaker, schoenmakerij maastricht, schoenmaker heubel maastricht, schoenmakerij heubel maastricht en heubel maastricht.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Heubel
Rechtstraat 45,
6221 EG Maastricht
043-3218219

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      08.00-18.00

Woensdag:   08.00-18.00

Donderdag:  08.00-18.00

Vrijdag:        08.00-18.00

Zaterdag:     08.00-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • Specialist leren riemen van de exclusieve merken Gilmart, Schuchard & Friese en Possum, in alle maten te verkrijgen, gratis aangepast en verkrijgbaar in verschillende kleuren

SCHOENMAKERSschoenmaker maastricht

Ger & Patrick

Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Heubel: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Heubel is sinds 1932 een begrip in Maastricht. Wij zijn als Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Heubel niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Wij verwijderen bij Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Heubel standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder sleutel bijmaken maastricht, sleutelmaker maastricht, kledingreparatie maastricht, sleutelservice maastricht, schoenreparatie maastricht, sleutelspecialist maastricht, heubel schoenmaker, schoenmakerij maastricht, schoenmaker heubel maastricht, schoenmakerij heubel maastricht en heubel maastricht.

Patrick Heubel

eigenaar, Schoenmakerij Heubel


schoenmaker maastricht
schoenmaker maastricht

schoenmaker maastricht

Schoenmaker Maastricht, Rechtstraat 45 – Schoenmakerij Heubel is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MAASTRICHT

De Rechtstraat is een straat in Maastricht, gelegen in Wyck op de rechteroever van de Maas. Wyck bestond vroeger uit twee hoofdstraten, de Rechtstraat en de Hoogbrugstraat, met de Duitse Poort en de Sint Maartenspoort als toegangen door de stadsmuur. De Rechtstraat (oorspronkelijk Rechtestraat) was vroeger een van de belangrijkste winkelstraten van Maastricht.

De Rechtstraat telt 80 rijksmonumenten en is daarmee de monumentrijkste straat in Maastricht.

Schoenmaker Maastricht, Rechtstraat 45 – Schoenmakerij Heubel is gevestigd in Maastricht gelegen in Wijck op de rechteroever van de Maas.

Meer over de Rechtstraat in Maastricht

Pin It on Pinterest