Schoenmaker Maastricht, Koningin Emmaplein 8-A – Schoen- en Sleutelservice Derby

Schoenmaker Maastricht, Koningin Emmaplein 8-A – Schoen- en Sleutelservice Derby. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutel bijmaken maastricht, sleutelmaker maastricht, kledingreparatie maastricht, sleutelservice maastricht, derby maastricht, schoenreparatie maastricht en sleutelspecialist maastricht.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelservice Derby
Koningin Emmaplein 8-A,
6214 AC Maastricht
043-3219414

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     08.30-12.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, heuptassen, rugzakken, reiskoffers, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten, batterijen, wandelstokken en sleutelhangers
  • Sloten Service
  • Unieke grote collectie tassen
  • Specialist herstellen alle soorten tassen en sluitingen

SCHOENMAKERSschoenmaker maastricht

 

Semra & Tamer

 

Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelservice Derby:
Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelservice Derby is sinds 1965 een begrip in Maastricht. Wij zijn als Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelservice Derby niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Wij verwijderen bij Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelservice Derby standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. Ook kunt u ons vinden onder sleutel bijmaken maastricht, sleutelmaker maastricht, kledingreparatie maastricht, sleutelservice maastricht, derby maastricht, schoenreparatie maastricht, sleutelspecialist maastricht en derby schoenmaker maastricht.

 

Tamer Serez

eigenaar, Schoen- en Sleutelservice Derby


schoenmaker maastricht
schoenmaker maastricht

schoenmaker maastricht

Schoenmaker Maastricht, Koningin Emmaplein 8-A – Schoen- en Sleutelservice Derby is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MAASTRICHT

Maastricht (Limburgs: Mestreech) is een stad in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 122.358 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS).

De stad is gelegen aan de Maas. De herkomst van de naam Maastricht is waarschijnlijk terug te leiden tot de Latijnse naam Mosae Trajectum, “doorwaadbare plaats in de Maas”, die echter pas vanuit de middeleeuwen bekend is. De aanduiding Traiectum of Triecht werd ook voor Utrecht gebruikt; vandaar de toevoeging van de naam van de rivier. In 1051 werd voor het eerst de naam Masetrieth genoteerd, wat uiteindelijk Maastricht werd.

Schoenmaker Maastricht, Koningin Emmaplein 8-A – Schoen- en Sleutelservice Derby is gevestigd in het centrum van Maastricht.

Meer over Maastricht

 

 

Pin It on Pinterest