Schoenmaker Maastricht, Burgemeester Cortenstraat 6 – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen

Schoenmaker Maastricht, Burgemeester Cortenstraat 6 – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutel bijmaken maastricht, sleutelmaker maastricht, sleutelservice maastricht, schoenreparatie maastricht, schoenmakerij maastricht, sleutelspecialist maastricht, schoenmakerij verheijen en schoenmakerij verheijen maastricht.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen
Burgemeester Cortenstraat 6,
6226 GV Maastricht
043-3629380

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-16.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Orthopedische schoencorrecties
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters en inlegzolen
  • Ruim assortiment riemen, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Gediplomeerd tassenspecialist

SCHOENMAKERSschoenmaker maastricht

Erik & Nell

Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen: Ambachtelijke schoenmaker

We zijn als Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen een kleine, ambachtelijke schoenmakerij waar een eerlijk advies voorop staat. We geven vooraf een prijsopgave en attenderen u erop, als wij een reparatie niet meer lonend achten. Dit geldt overigens niet alleen voor schoeisel; ook voor herstellingen aan tassen, rugzakken, portefeuilles of andere (klein)lederwaren kunt u prima bij als Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen terecht. Oog voor detail en nauwkeurigheid staan hoog in ons vaandel. Naast de kleinere reparaties aan hakken en zolen verrichten wij eveneens specialistische werkzaamheden, zoals kleine orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen, het vervangen van gehele onderwerken, het doornaaien van zolen, het zetten van ritsen in paardrijlaarzen en lederen jassen, het vervangen van tassloten en het innemen van laarzenschachten.

Schoenmaker Maastricht – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen beschikt over een ruim assortiment aan mooie kwaliteitsriemen en ceintuurs in diverse prijsklassen. Deze worden gratis op maat gemaakt, indien bij ons gekocht. We vermelden graag onze uitgebreide keus in veters, inlegzolen, steunzolen en supplementen (o.a. geschikt voor beginnende voetproblemen zoals voorvoetklachten en hielspoor) en onderhoudsproducten voor schoenen, tassen, meubels en lederwaren.

We zijn ook te vinden als sleutel bijmaken maastricht, sleutelmaker maastricht, sleutelservice maastricht, schoenreparatie maastricht, schoenmakerij maastricht, sleutelspecialist maastricht, schoenmakerij verheijen en schoenmakerij verheijen maastricht.

Nell Klaessens

eigenaar, Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen

Schoenmaker Maastricht, Burgemeester Cortenstraat 6 – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MAASTRICHT

Scharn (Limburgs: Sjaan) is een wijk in het oostelijk deel van Maastricht.

Schoenmaker Maastricht, Burgemeester Cortenstraat 6 – Schoen- en Sleutelmakerij Verheijen is gevestigd in het de wijk Scharn in Maastricht tegenover de Albert Heijn en naast de Gall & Gall.

Meer over de wijk Scharn in Maastricht

Pin It on Pinterest