Schoenmaker Maastricht, Brusselsepoort 11 – Schoenmakerij Van Kan

Schoenmaker Maastricht, Brusselsepoort 11 – Schoenmakerij Van Kan. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij maastricht, kleermaker maastricht, sleutelmaker maastricht, sleutel bijmaken maastricht, kledingreparatie maastricht, sleutelservice maastricht, sleutels bijmaken maastricht, schoenreparatie maastricht, schoenmakers maastricht, autosleutel bijmaken maastricht, sleutelspecialist maastricht, schoenmakerij maastricht, schoenmaker brusselsepoort.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Van Kan
Winkelcentrum Brusselse Poort
Brusselsepoort 11,
6216 CE Maastricht
043-3477258

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN



Maandag:    12.00-18.00

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     09.30-17.00


DIENSTEN



  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis- & fietssleutels dupliceren
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Kleding , gordijnen en leer repareren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, adreslabels, portemonnees, badslippers, hangsloten, schoenpoetskisten, shawls, doppen wandelstokken, sleutelhangers & ansichtkaarten
  • Messen slijpen
  • Inzamelpunt kleding & schoenen

SCHOENMAKERS




schoenmaker maastricht

Thibaut & Kevin

Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Van Kan:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Van Kan onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Van Kan schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Maastricht – Schoenmakerij Van Kan desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres als ook voor kledingreparatie en stomerij. Tevens verkopen wij leren dames en heren riemen in diverse soorten, bieden wij een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède en linnen, kunt u bij ons huis- en fietssleutels en autosleutels laten dupliceren, bieden wij veters in verschillende lengtes, en verkopen wij portemonnees, shawls, diverse sleutelhangers en leuke ansichtkaarten.

We zijn ook te vinden als stomerij maastricht, kleermaker maastricht, sleutelmaker maastricht, sleutel bijmaken maastricht, kledingreparatie maastricht, sleutelservice maastricht, sleutels bijmaken maastricht, schoenreparatie maastricht, schoenmakers maastricht, autosleutel bijmaken maastricht, sleutelspecialist maastricht, schoenmakerij maastricht, schoenmaker brusselsepoort.

Thibaut van Kan

eigenaar, Schoenmakerij Van Kan

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Maastricht, Brusselsepoort 11 – Schoenmakerij Van Kan is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MAASTRICHT

Brusselsepoort is de naam van een wijk gelegen ten westen van het stadscentrum van Maastricht. De naam Brusselsepoort is afgeleid van de Brusselsepoort, de stadspoort die tot 1868 aan het eind van de Brusselsestraat stond.

Brusselsepoort heeft een aantal voorzieningen van regionale of interregionale betekenis. De wijk heeft een groot overdekt winkelcentrum (“Brusselse Poort”), dat bezoekers uit de wijde omgeving trekt. In het voormalige ziekenhuis Sint Annadal is thans de hoofdzetel van de rechtbank Limburg gevestigd.

Brusselsepoort is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar.

Schoenmaker Maastricht, Brusselsepoort 11 – Schoenmakerij Van Kan is gevestigd Winkelcentrum Brusselse Poort in de wijk Brusselsepoort ten westen van het stadscentrum van Maastricht.

Meer over de wijk Brusselsepoort

Pin It on Pinterest