Schoenmaker Maassluis, Zuidvliet 6 – Ed Schoenservice

Schoenmaker Maassluis, Zuidvliet 6 – Ed Schoenservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij maassluis, kledingreparatie maassluis, kleermaker maassluis, ed schoenservice maassluis, sleutelmaker maassluis, schoenreparatie maassluis, schoenmakers maassluis.

BEZOEKADRES


Ed Schoenservice
Zuidvliet 6,
3141 AL Maassluis
010-5922851

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

Lunchpauze di-vr 12.30-13.00 uurDIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, sokken, riemen, (heup)tassen, rugzakken, shawls, handschoenen, wandelstokken, paraplu’s, portemonnees, adreslabels, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers
 • Dartspullen specialist
 • Sportprijzen graveren

SCHOENMAKERS
schoenmaker maassluis

Ed & Els (kleermaakster)

Schoenmaker Maassluis – Ed Schoenservice: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Maassluis – Ed Schoenservice is al jaren een begrip in Maassluis en omstreken. Uw schoenen, laarzen, tassen en jassen zijn bij Schoenmaker Maassluis – Ed Schoenservice in goede handen. Deze worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, dan wel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd. Door uw spullen goed en tijdig te onderhouden, heeft u er jarenlang plezier van.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Ook vervangen wij bij Schoenmaker Maassluis – Ed Schoenservice onderwerken bij wandel- en bergschoenen zoals Meindl en Lowa. Naast schoenreparatie kunt ook voor kledingreparatie (door onze eigen schoenmaakster Els Poot) en stomerij bij ons terecht.

Tevens verkopen wij bij Schoenmaker Maassluis – Ed Schoenservice leren riemen, tassen en heuptassen en ook rugzakken. Wij bieden een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède en linnen en u kunt bij ons huis- en fietssleutels en autosleutels (ook transponder) laten dupliceren. Of bent u op zoek naar veters in verschillende lengtes, sloffen, inlegzolen, sokken, shawls, handschoenen, wandelstokken, paraplu’s, portemonnees, adreslabels, hangsloten, schoenpoetskisten of sleutelhangers? Wij hebben het allemaal in huis.

Of word het eens tijd voor een nieuwe naamplaat voor uw huis? Laat dan nu bij Schoenmaker Maassluis – Ed Schoenservice uw naamplaat maken!! Iets te vieren? Of kampioen geworden? Wij hebben mooie sportprijzen in verschillende soorten en maten. Wij kunnen de prijs zelfs voor u laten graveren. Ook voor alle dartspullen van hoge kwaliteit bent u bij Schoenmaker Maassluis – Ed Schoenservice aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan van het merk Harrows. Wat bekend staat als een goed aangeschreven merk in de dartwereld.

We zijn ook te vinden als stomerij maassluis, kledingreparatie maassluis, kleermaker maassluis, ed schoenservice maassluis, sleutelmaker maassluis, schoenreparatie maassluis, schoenmakers maassluis.

Edwin van den Brink

eigenaar, Ed Schoenservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Maassluis, Zuidvliet 6 – Ed Schoenservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER MAASSLUIS

Maassluis is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft een oppervlakte van 10,11 km² (waarvan 1,51 km² water) en telt 32.341 inwoners (1 april 2016, bron: CBS), die Maassluizers worden genoemd.

Maassluis is rond 1340 ontstaan, als nederzetting bij een sluis in een zeewering die tussen de Noordzee en Rotterdam werd aangelegd om overstromingen te voorkomen. De nederzetting werd Maeslandsluys genoemd, en viel bestuurlijk onder Maesland.

Schoenmaker Maassluis, Zuidvliet 6 – Ed Schoenservice is gevestigd in het oude centrum van Maassluis.

Meer over Maassluis

Pin It on Pinterest