Schoenmaker Leusden, Hamersveldseweg 66 – Schoenmakerij Keijzer

Schoenmaker Leusden, Hamersveldseweg 66 – Schoenmakerij Keijzer. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook stomerij leusden, sleutelmaker leusden, kleermaker leusden, slotenmaker leusden, sleutels bijmaken leusden, sleutelspecialist leusden, kledingreparatie leusden, keijzer leusden, sleutel bijmaken leusden, sleutelservice leusden, schoenreparatie leusden, schoenmakerij leusden, schoenmakers leusden, autosleutel bijmaken leusden, schoenmakerij keijzer leusden.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Keijzer
Hamersveldseweg 66,
3833 GS Leusden
033-4941598

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Koopavond:  19.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00

Middagpauze: 12.30-13.00
DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, sokken, lederen broekriemen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en wandelstokken
 • Ruim assortiment echte Bernardino sloffen, kinderlaarsjes en bad-/saunaslippers
 • Schaatsen slijpen
 • Verkoop oudejaarsvuurwerk
 • Slotenservice aan huis
 • Inleverpunt oude schoenen

SCHOENMAKERSschoenmaker leusden

Monique & John

Schoenmaker Leusden – Schoenmakerij Keijzer: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Wij zijn John en Monique Keijzer, we hebben een ambachtelijke Meester Schoenmakerij in Leusden. Een die al een aantal generaties bestaat, vanaf 1860 om precies te zijn en is steeds weer van vader op zoon overgegaan. Er is natuurlijk door de jaren heen veel veranderd, de machines zijn moderner geworden, waardoor het hogere aanbod aan reparaties ook steeds beter kon worden uitgevoerd met dezelfde gedrevenheid als altijd.

Tegenwoordig zijn we ook aangesloten bij “het Schoenmakers Gilde”, wat ons de gelegenheid heeft gegeven om de bekende merkschoenen zoals bijvoorbeeld Van Bommel en Van Lier met de officiële materialen te repareren. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Leusden – Schoenmakerij Keijzer laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij Keijzer en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt.

Bovendien is het bij Schoenmaker Leusden – Schoenmakerij Keijzer niet alleen bij schoenen- of tassenreparatie gebleven, ook onderhoudsproducten van lederwaren hebben een belangrijke functie in ons bedrijf gekregen. Ook het oprekken van schoenen, het slijpen van schaatsen, het repareren van uw kleding, gordijnen en leer en het verzorgen van uw stoomgoed als depot hoort bij onze dienstverlening.

Uw sleutels zijn klaar terwijl u wacht! Wij maken bijna alle voorkomende sleutels. Zowel huissleutels, fietssleutels als ook autosleutels van alle merken. Nu ook de meeste autosleutels met startonderbreker (transponder). Deze worden door de fabrikant in auto’s geplaatst, ter voorkoming van autodiefstal. Diverse autofabrikanten zijn al in 1996 gestart met het monteren van deze startonderbrekers welke met de contactsleutel geactiveerd worden. In de sleutel is een transponder gemonteerd, waarvan de elektronische code correspondeert met de startonderbreker van de auto. Wij kunnen en mogen deze sleutels ook dupliceren.

Ook voor naamplaten kunt u bij Schoenmaker Leusden – Schoenmakerij Keijzer terecht. Hierin werken wij nauw samen met Kramer a/d Zaan, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor allerlei soorten naamplaten. In onze winkel vind u een overzichtelijk boek met vele soorten naamplaten, desgewenst kunt u het boek voor een korte periode mee naar huis nemen om thuis eens rustig te kijken.

Al jaren zijn we een bekend adres voor de echte Bernardino sloffen in diverse kleuren van maat 36 t/m 47 (kindermaten op bestelling), gemaakt van echt leer en gevuld met schapenwol. Sinds kort zijn wij tevens begonnen met de verkoop van kinderlaarsjes in diverse kleuren van maat 21 t/m 35 en bad-/saunaslippers van maat 36 t/m 46.

17 jaar geleden werd door Schoenmaker Leusden – Schoenmakerij Keijzer een start gemaakt met de verkoop van Oudejaarsvuurwerk. Door het grote succes, mede met dank aan onze geweldige leverancier GBV-Weco uit Veenendaal, is wat ooit klein bedoeld was, uitgegroeid tot een spectaculaire jaarlijkse happening.

Ook bieden wij bij Schoenmaker Leusden – Schoenmakerij Keijzer een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, sokken, lederen broekriemen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en wandelstokken. Kortom, voor ieder wat wils! En bieden wij u een slotenservice aan huis. We zijn ook te vinden als stomerij leusden, sleutelmaker leusden, kleermaker leusden, slotenmaker leusden, sleutels bijmaken leusden, sleutelspecialist leusden, kledingreparatie leusden, keijzer leusden, sleutel bijmaken leusden, sleutelservice leusden, schoenreparatie leusden, schoenmakerij leusden, schoenmakers leusden, autosleutel bijmaken leusden, schoenmakerij keijzer leusden.

John & Monique Keijzer

eigenaren, Schoenmakerij Keijzer

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker leusden
schoenmaker leusden

schoenmaker leusden

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Schoenmakerij Keijzer:

Schoenmaker Leusden, Hamersveldseweg 66 – Schoenmakerij Keijzer is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER LEUSDEN

Leusden is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht en ligt ongeveer 3 kilometer ten zuidoosten van Amersfoort en heeft ongeveer 29.200 inwoners, Leusden-Zuid was tot voor kort een zelfstandig dorp, maar door de bouw van de wijk de Tabaksteeg is het dorp bijna aan Leusden vastgegroeid. Leusden voldoet aan de statistische criteria van een kleine stad; het wordt wel een ‘storp’ genoemd.

Al in het jaar 777 werd in een bisschoppelijke oorkonde de naam Villa Lisiduna genoemd voor het huidige Oud-Leusden. Villa heeft hier de betekenis van buurschap. De naam zou net als het Belgische Lesdain en de Franse plaatsjes Lesdain en Lesdins afgeleid zijn van het Latijnse Ledinium, Lesdinium, Lusdinium of Lisdinum.

Schoenmaker Leusden, Hamersveldseweg 66 – Schoenmakerij Keijzer is gevestigd in het centrum van Leusden ten Zuiden van Amersfoort.

Meer over Leusden

Pin It on Pinterest