Schoenmaker Lemmer, Schulpen 7 – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri

Schoenmaker Lemmer, Schulpen 7 – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als kledingreparatie lemmer, sleutelmaker lemmer, kleermaker lemmer, sleutel bijmaken lemmer, sleutelspecialist lemmer, sleutels bijmaken lemmer, autosleutel bijmaken lemmer, schoenmakers lemmer, sleutelservice lemmer, schoenreparatie lemmer, schoenmakerij amiri.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri
Schulpen 7,
8531 HR Lemmer
0514-593232
06-84975982

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding, gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Kleding, gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, cilindersloten, hangsloten en paraplu’s
 • Messen slijpen

SCHOENMAKERSschoenmaker lemmer

Peyman & Mohamad

Schoenmaker Lemmer – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri: Ambachtelijke schoenmaker

Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij bij Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri sleutelmaker en zijn wij gespecialiseerd in reparatie van kleding, gordijnen, tassen, leer en noem maar op. Daarnaast is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Lemmer – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri voor uw schoenreparatie. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze 35-jarige ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoenmaker Lemmer – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel, brievenbussleutel of autosleutel bij te laten maken in Lemmer. Wij bieden een uitgebreide sleutelservice voor de vervaardiging van diverse sleuteltypen.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Lemmer – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, cilindersloten, hangsloten en paraplu’s.

Ook slijpen wij uw messen. We zijn ook te vinden als kledingreparatie lemmer, sleutelmaker lemmer, kleermaker lemmer, sleutel bijmaken lemmer, sleutelspecialist lemmer, sleutels bijmaken lemmer, autosleutel bijmaken lemmer, schoenmakers lemmer, sleutelservice lemmer, schoenreparatie lemmer, schoenmakerij amiri.

Peyman & Mohamad Amiri

eigenaren, Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Lemmer, Schulpen 7 – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER LEMMER

Lemmer (Fries: De Lemmer) is een plaats in de gemeente De Friese Meren (voorheen Lemsterland) in de Provincie Friesland en is zowel over land als water de poort van deze provincie.

Lemmer ligt aan het IJsselmeer en de Friese meren en is een van Friesland bekendste watersportplaatsen. In 2012 telde het dorp 10.100 inwoners. Inwoners van Lemmer worden Lemsters genoemd.

Er kan waarschijnlijk een verband worden gelegd met de naam Lammerbroeke. Deze naam komt in 1165 voor, als een eerdere vorm van Lemsterhoek, een kleine vestiging iets ten westen van het tegenwoordige Lemmer, die omstreeks 1400 door de Hollanders verwoest werd.

Schoenmaker Lemmer, Schulpen 7 – Schoenmakerij en Kledingreparatie Amiri is gevestigd in het centrum van Lemmer.

Meer over Lemmer

Pin It on Pinterest