Schoenmaker Lelystad, Neringpassage 28 – Knaap Hakkenbar & Sleutelservice

Schoenmaker Lelystad, Neringpassage 28 – Knaap Hakkenbar & Sleutelservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers.

BEZOEKADRES


Knaap Hakkenbar & Sleutelservice
Neringpassage 28,
8224 JC Lelystad
0320-231573

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-17.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-21.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

Donderdag gesloten tussen 17.30-19.00DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Orthopedisch voetbedspecialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, wandelstokken, paraplu’s, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
 • Verkoop klomp souvenirs
 • Verkoop veiligheidsbeslag en cilindersloten
 • Schaatsen, messen en scharen slijpen
 • Ruitersport specialist

SCHOENMAKERS
schoenmaker lelystad

Buddy, Leon & Yentl

Knaap Schoen- en Sleutelservice: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Knaap Schoen- en Sleutelservice is sinds 35 een begrip in Lelystad en wijde omgeving. en staat garant voor vakkundige reparaties, herstelwerkzaamheden van lederwaren en uitgebreide sleutelservice. Service & kwaliteit staat bij ons voorop en wij bieden u graag eerlijk en vakkundig advies.

Bij Knaap Schoen- en Sleutelservice kunt u terecht voor vakkundige reparaties aan alle schoenen en lederwaren. Verder kunt u terecht voor stikwerk tot het zetten van onderwerken onder bergschoenen. Wij gebruiken bij Knaap Schoen- en Sleutelservice alleen de duurzaamste materialen, rubber zolen hebben we in meerdere kleuren dik, dun, glad of stroef, hard of zacht. Wij kiezen voor kwaliteit zeker als het om herstelwerkzaamheden en reparatie gaat. Daarom nemen we de tijd en hanteren toch een scherpe prijs.

Knaap Schoen- en Sleutelservice beschikt over speciale stikmachines daarmee kunnen wij stikwerk aan uw schoenen uitvoeren. Maar ook leren jassen, tassen, riemen en horlogebandjes zijn bij ons in goede handen. Onze herstelwerkzaamheden bestaan verder o.a. uit het versmallen of verbreden van ritsen, nieuwe ritsen inzetten, vernieuwen van klittenband, riemen inkorten of gaatjes bijmaken. Ook zijn wij de absolute ruitersport specialist in Lelystad en omstreken. Voor elk probleem zoeken wij een passende oplossing dus heeft u speciale wensen, loop gerust eens vrijblijvend binnen voor eerlijk en vakkundig advies.

Ook zijn wij orthopedisch voetbedspecialist en werken nauw samen met diverse podologen- en podotherapeuten. Knaap Schoen- en Sleutelservice verzorgt ook reparaties aan aangepaste schoenen, wilt u een hak verhoging of verlaging, of een afwikkeling onder uw schoen er is veel mogelijk bij Knaap Schoen- en Sleutelservice. Wij zijn ook gespecialiseerd in het in-en uitleggen van laarzenschachten. Voor een goed passende schoen, vakkundig en eerlijk advies of gewoon wat meer informatie, loop gewoon eens vrijblijvend bij ons binnen.

SleutelService “klaar terwijl u wacht”. Wij hebben bij Knaap Schoen- en Sleutelservice een groot assortiment sleutels op voorraad en zijn gespecialiseerd in het maken van diversen soorten sleutels: cilinder sleutels, fietsensleutels, scootersleutels, motorfiets sleutels, auto- en transpondersleutels.

Knaap Schoen- en Sleutelservice biedt naast de schoenmakerijservice en sleutelservice u ook een slijpservice. Wij kunnen voor u de volgende voorwerpen vakkundig slijpen: messen, scharen en schaatsen. Ook beschikken wij over een ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, wandelstokken, paraplu’s, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers. Ook verkopen wij diverse klomp souvenirs.

Wij leveren diversen soorten naamplaten, huisnummers en bewegwijzeringsborden. Naamplaten zijn in vele soorten leverbaar van kunststof tot hout. Voor de volledige collectie loopt u vrijblijvend even binnen bij Knaap Schoen- en Sleutelservice voor meer informatie of advies.

Ons assortiment lederen riemen bij Knaap Schoen- en Sleutelservice is zeer groot. Riemen maken wij ter plaatse op maat! Schoen fournituren horen natuurlijk ook in een schoenmakerij, daarom bieden wij bij Knaap Schoen- en Sleutelservice een zeer uitgebreid assortiment aan onderhoudsmiddelen. Voor uw schoenen en al uw andere lederwaren, suède, gevet leer en glad leer.

Ook vervangen of plaatsen wij uw sloten, in samenwerking met AD Slotenmaker.

Buddy, Leon & Yentl Knaap

het team, Knaap Schoen- en Sleutelservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker lelystad
schoenmaker lelystad

schoenmaker lelystad

Knaap Schoen- en Sleutelservice: 3de beste schoenmakerij van Nederland!

Op zondag 10 april 2016 werd tijdens Het Schoenmakersdiner Knaap Hakkenbar & Sleutelservice tot 3de schoenmaker van Nederland uitgeroepen. De wedstrijd “De Beste Schoenmakerij van Nederland” is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Er werden hoge eisen gesteld aan de deelnemers. Onderdeel van de verkiezing was tevens een onaangekondigd bezoek van de jury aan het bedrijf waarbij er gelet werd op:

 • Inrichting en assortiment
 • Het interieur- en exterieur van de zaak
 • Uitstraling van de ondernemer en zijn personeel
 • De kwaliteit van de dagelijkse reparatie
 • Reclameactiviteiten in de zaak
 • Onderhoud van de machine
 • Werken volgens de drie praktijkrichtlijnen van het VASt-traject
schoenmaker lelystad

Bekijk hier de video van deze mooie schoenmakerij:

Schoenmaker Lelystad

Schoenmaker Lelystad, Neringpassage 28 – Knaap Hakkenbar & Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER LELYSTAD

Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. De eerste bewoners kwamen op 28 september 1967 en op 1 januari 1980 werd Lelystad een gemeente. De gemeente telt 76.796 inwoners (1 april 2016, bron: CBS).

Lelystad is vernoemd naar Cornelis Lely, de geestelijk vader van de Zuiderzeewerken. De huidige naam stond echter niet van het begin af aan vast. Toen in de jaren na de Tweede Wereldoorlog duidelijk werd dat de nog droog te leggen polders ook een bevolkings- en verzorgingscentrum zouden krijgen, werd her en der in de media gesuggereerd dat die plaats Flevostad zou gaan heten.

Een inwoner van Lelystad heet Lelystedeling, Lelystatter of (voor vrouwen) Lelystadse.

Knaap Schoen- en Sleutelservice is gevestigd in het centrum van Lelystad. Meer over Lelystad

Pin It on Pinterest