Schoenmaker Leeuwarden, Zuidvliet 258 – Schoenmakerij op den Kelder

Schoenmakerij op den Kelder Zuidvliet 258 Leeuwarden. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelspecialist leeuwarden, stomerij leeuwarden, kledingreparatie leeuwarden, sleutelmaker leeuwarden, kleermaker leeuwarden, sleutel bijmaken leeuwarden, schoenreparatie leeuwarden, sleutelservice leeuwarden, schoenmakerij leeuwarden, op den kelder leeuwarden, sleutels bijmaken leeuwarden, schoenmakers leeuwarden, autosleutel bijmaken leeuwarden.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij op den Kelder
Zuidvliet 258,
8921 BN Leeuwarden
058-2138869

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-12.00DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Klein orthopedische aanpassingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (incl chip)
 • Kleding, gordijnen & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding en leer repareren in eigen beheer!
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, boodschappentassen, horlogebandjes, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
 • Repareren paardenspullen
 • Slijpen schaatsen, messen & scharen

SCHOENMAKER
schoenmaker leeuwarden

Leo

Schoenmakerij op den Kelder: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmakerij op den Kelder is een begrip in Leeuwarden en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Leeuwarden niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Wij zijn lid van het SCHOENMAKERSGILDE en zijn daarom in staat om uw kostbare van Bommel en van Lier schoenen, en uiteraard ook uw schoenen van andere merken terug te brengen in de zo origineel mogelijke staat.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelspecialist leeuwarden, stomerij leeuwarden, kledingreparatie leeuwarden, sleutelmaker leeuwarden, kleermaker leeuwarden, sleutel bijmaken leeuwarden, schoenreparatie leeuwarden, sleutelservice leeuwarden, schoenmakerij leeuwarden, op den kelder leeuwarden, sleutels bijmaken leeuwarden, schoenmakers leeuwarden, autosleutel bijmaken leeuwarden.

Leo Op den Kelder

eigenaar, Schoenmakerij op den Kelder

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker leeuwarden
schoenmaker leeuwarden

schoenmaker leeuwarden

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Schoenmakerij op den Kelder:

Schoenmaker Leeuwarden, Zuidvliet 258 – Schoenmakerij op den Kelder is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER LEEUWARDEN

Leeuwarden (Stadsfries en Stellingwerfs: Liwwadden of Leewadden; Fries: Ljouwert) is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Friesland en ook de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en telt 108.085 (1. Jan. 2014) inwoners.

Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. De stad is de grootste van de Friese elf steden. In 2018 is Leeuwarden, samen met de Maltese hoofdstad Valletta, Culturele hoofdstad van Europa.

De geschiedenis van Leeuwarden gaat terug tot in de Romeinse tijd. Toen woonden er al mensen op de plek waar nu de Oldehove staat. Leeuwarden is ontstaan op terpen die werden opgeworpen aan een inham van de Middelzee die later dichtslibde en werd ingepolderd. De riviertjes Ee, Vliet en Potmarge mondden bij deze terpen uit in zee.

De naam Leeuwarden duikt voor het eerst op in een schenkingsakte uit de 8e eeuw. In dit document van de abdij van Fulda spreekt men van villa Lintarwde.

Schoenmaker Leeuwarden, Zuidvliet 258 – Schoenmakerij op den Kelder is gevestigd in het centrum van Leeuwarden.

Meer over Leeuwarden

Pin It on Pinterest