Schoenmaker Leeuwarden, Nieuwestad 111 – Schoenmakerij Bats

Schoenmaker Leeuwarden, Nieuwestad 111 – Schoenmakerij Bats. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij leeuwarden, kledingreparatie leeuwarden, sleutelmaker leeuwarden, bats leeuwarden, kleermaker leeuwarden, sleutel bijmaken leeuwarden, schoenreparatie leeuwarden, sleutelservice leeuwarden, schoenmakerij leeuwarden, sleutels bijmaken leeuwarden, schoenmakers leeuwarden, schoenmakerij bats leeuwarden.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Bats
Nieuwestad 111,
8911 CN Leeuwarden
058-2127894

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      10.00-18.00

Woensdag:   10.00-18.00

Donderdag:  10.00-18.00

Vrijdag:        10.00-18.00

Zaterdag:     10.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis- & fietssleutels dupliceren
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Kleding , gordijnen en leer repareren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, fournituren, riemen, sokken, boodschappentassen, heuptassen, klompen, shawls, mutsen, adreslabels, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • In de wijde omtrek bekend vanwege de (Friese) producten, cadeaus en souvenirs!

SCHOENMAKERS
schoenmaker leeuwarden

Richard & Erwin

Schoenmaker Leeuwarden – Schoenmakerij Bats:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Leeuwarden – Schoenmakerij Bats onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Leeuwarden – Schoenmakerij Bats schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Leeuwarden – Schoenmakerij Bats desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als stomerij leeuwarden, kledingreparatie leeuwarden, sleutelmaker leeuwarden, bats leeuwarden, kleermaker leeuwarden, sleutel bijmaken leeuwarden, schoenreparatie leeuwarden, sleutelservice leeuwarden, schoenmakerij leeuwarden, sleutels bijmaken leeuwarden, schoenmakers leeuwarden, schoenmakerij bats leeuwarden.

Richard, Erwin, Geertruida, Angelica & Marije

het team, Schoenmakerij Bats

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Leeuwarden, Nieuwestad 111 – Schoenmakerij Bats is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER LEEUWARDEN

Leeuwarden (Stadsfries en Stellingwerfs: Liwwadden of Leewadden; Fries: Ljouwert) is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Friesland en ook de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden en telt 108.085 (1. Jan. 2014) inwoners.

Belangrijke sectoren in de stad zijn de financiële en zakelijke dienstverlening, de overheid en de non-profitsector. De stad is de grootste van de Friese elf steden. In 2018 is Leeuwarden, samen met de Maltese hoofdstad Valletta, Culturele hoofdstad van Europa.

De geschiedenis van Leeuwarden gaat terug tot in de Romeinse tijd. Toen woonden er al mensen op de plek waar nu de Oldehove staat. Leeuwarden is ontstaan op terpen die werden opgeworpen aan een inham van de Middelzee die later dichtslibde en werd ingepolderd. De riviertjes Ee, Vliet en Potmarge mondden bij deze terpen uit in zee.

De naam Leeuwarden duikt voor het eerst op in een schenkingsakte uit de 8e eeuw. In dit document van de abdij van Fulda spreekt men van villa Lintarwde.

Schoenmaker Leeuwarden, Nieuwestad 111 – Schoenmakerij Bats is gevestigd in het centrum van Leeuwarden.

Meer over Leeuwarden

Pin It on Pinterest