Schoenmaker Laren NH, Naarderstraat 33 A – Schoenmakerij Leo Maas

Schoenmaker Laren NH, Naarderstraat 33 A – Schoenmakerij Leo Maas. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als schoenmaker hilversum, leo maas, leo maas laren, schoenmaker laren nh.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Leo Maas
Naarderstraat 33 A,
1251 AZ Laren NH
035-5314712

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, adreslabels en schoenpoetskisten
  • Ruim assortiment Beenmode

SCHOENMAKERSschoenmaker laren

Arnold & Sumatee

 

Schoenmaker Laren NH – Schoenmakerij Leo Maas:
Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Laren NH – Schoenmakerij Leo Maas is een begrip in Laren Noord-Holland. Wij zijn als Schoenmaker Laren NH – Schoenmakerij Leo Maas niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

In de dagelijkse taakverdeling zorgt Arnold voor de zolen en hakken reparatie en de lederen onderwerken en Sumatee voor het stikwerk van schoenen en andere lederwaren.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Laren NH – Schoenmakerij Leo Maas desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder schoenmaker laren, schoenmaker hilversum, leo maas laren.

 

Arnold & Sumatee de Leeuw

eigenaren, Schoenmakerij Leo Maas

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker laren
schoenmaker laren

schoenmaker laren

Uitreiking Cowboysbag bij Schoenmakerij Leo Maas in Laren NH!

Schoenmaker Laren NH – Dennis Franke, zelf schoenmaker en oprichter van De Schoenmakers Fabriek, overhandigde op 4 juni 2016 winnares Barbara van Schaik van de LIKE & WIN-actie, THE BAG SMALL van Cowboysbag bij haar favoriete schoenmaker: Schoenmakerij Leo Maas in Laren Noord-Holland van Arnold & Sumatee de Leeuw. Barbara was superblij!

Schoenmaker Laren NH, Naarderstraat 33 A – Schoenmakerij Leo Maas is lid van De Schoenmakers Fabriek.

 

SCHOENMAKER LAREN NH

Laren is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. (Van Larelcarspell, Laoren, Laaren naar de naam Laren, een ‘Laar’ is een open plek in het bos.) De gemeente telt 10.878 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 12,37 km² (waarvan 0,19 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. Van oorsprong is het een brink- of esdorp. Laren is samen met buurdorp Blaricum een van de rijkste gemeenten van Nederland.

Laren is een van de oudst bebouwde plekken in het Gooi. De allereerste mensen die er woonden waren dragers van de zogenaamde trechterbekercultuur, omstreeks 2500 v. Chr. Later kwamen er mensen van Fries-Saksische oorsprong te wonen. In 1085 stichtte de bisschop van Utrecht het kapittel Sint Jan op de heuvel die thans bekend is als Sint Janskerkhof. Naar de plek van deze kapel en begraafplaats lopen van oudsher Gooise doodwegen uit alle richtingen.

Hoewel aanvankelijk een boerendorp (met de weefindustrie als belangrijk bron van inkomsten), is Laren met zijn dorpsboerderijen, engen en meenten na de komst van de tramlijn naar Hilversum en Amsterdam (de Gooise Moordenaar) in 1892 ook een kunstenaars- en forensendorp geworden.

In de 19e eeuw werden de Gooise dorpen ontdekt door kunstenaars die er (wat later zou heten) de Larense School vestigden. Enkele bekende kunstschilders die in Laren verbleven waren Anton Mauve (leermeester van Vincent van Gogh), Jan Sluijters en Ferdinand Hart Nibbrig.

Sinds de late jaren 80 is Laren vooral een forensendorp geworden voor de nouveau riche. In de dorpskern bevinden zich nu geen functionerende boerderijen meer.

Schoenmaker Laren NH, Naarderstraat 33 A – Schoenmakerij Leo Maas is gevestigd in het centrum van Laren Noord-Holland.

Meer over Laren NH

 

Pin It on Pinterest