Schoenmaker Julianadorp, Drooghe Bol 1021 – Janson Schoenen & Schoenmakerij

Schoenmaker Julianadorp, Drooghe Bol 1021 – Janson Schoenen & Schoenmakerij. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenenwinkel den helder, schoenmaker den helder, sleutelmaker den helder, schoenreparatie den helder, schoenmakers den helder, schoenenwinkel julianadorp, sleutelmaker julianadorp.

BEZOEKADRES


Janson Schoenen & Schoenmakerij
Winkelcentrum Dorperweerth
Drooghe Bol 1021,
1788 VA Julianadorp
0223-647327

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      11.00-17.00

Woensdag:   11.00-17.00

Donderdag:  11.00-17.00

Vrijdag:        11.00-17.00

Zaterdag:     11.00-17.00


DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, (heup)tassen, klompen, adreslabels, portemonnees, schoenpoetskisten, hangsloten, rugzakken, wandelstokken en sleutelhangers
 • De Rooy Lederwaren
 • Modieuze compressiekousen/diabetes sokken
 • Victorinox messen & koksmessen
 • Zaklampen en scharen
 • Backjoy assortiment ‘beter zitten’
 • Zechsal Magnesium

SCHOENMAKER
schoenmaker julianadorp

Marcel

Schoenmaker Julianadorp – Janson Schoenen & Schoenmakerij:
Ambachtelijke schoenmaker

Marcel Janson is een erkend gediplomeerd schoenhersteller sinds 1982 en begon in 1992 onze zaak in het splinternieuwe winkelcentrum Dorperweerth. Achter de schermen hielp zijn vrouw Karin vanaf het begin mee en sinds 12 jaar ook volledig in de winkel, die na eerst alleen een ambachtelijke schoenmakerij te zijn, uitgroeide naar een volledige schoenenwinkel met gerenommeerde schoenenmerken.

Wij zijn als Schoenmaker Julianadorp – Janson Schoenen & Schoenmakerij onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Julianadorp – Janson Schoenen & Schoenmakerij schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Julianadorp – Janson Schoenen & Schoenmakerij desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als schoenenwinkel den helder, schoenmaker den helder, sleutelmaker den helder, schoenreparatie den helder, schoenmakers den helder, schoenenwinkel julianadorp, sleutelmaker julianadorp.

Karin en Marcel Janson

eigenaren, Janson Schoenen & Schoenmakerij

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

schoenmaker julianadorp
schoenmaker julianadorp
schoenmaker julianadorp
schoenmaker julianadorp

Schoenenwinkel Julianadorp

Naast onze ambachtelijke schoenmakerij hebben wij een volledige schoenenwinkel met gerenommeerde schoenenmerken.

In onze winkel is de volledige collectie MBT (Masai Barefoot Technology) aanwezig, inclusief testparen! Wij zijn hiermee de grootste op het gebied van MBT, de meest ergonomische en actieve schoen allertijden. Met deze schoen kunt u actief afwikkelen, wordt progressief gedempt, is fysiek stimulerend ondersteunend en ondersteunt de natuurlijke loop.

Overige pasvorm technische goede merken die wij verkopen, zijn o.a.:

– Birkenstock (diverse breedtematen en modellen)
– Finn Comfort (diverse leesten, speciaal voor steunzolen, schoenen, sandalen en slippers)
– Loints of Holland ( plantaardig gelooid leer, ook diverse modellen voor steunzolen)
– Think (100% plantaardig gelooid leer, schoenen, slippers en sandalen, ook voor steunzolen)
– Teva (het outdoormerk in wandel/bergschoenen, sandalen en slippers, geschikt voor alle avonturen in de natuur)

Overige merkschoenen die wij verkopen zijn: Clarks, Fluchos, Xsensible (heren), Fast Forward (dames), Giesswein sloffen, Jan Jansen, Pikolinos, Mag, Lions en Tamaris.

schoenmaker julianadorp
schoenmaker julianadorp
schoenmaker julianadorp
schoenmaker julianadorp

Schoenmaker Julianadorp, Drooghe Bol 1021 – Janson Schoenen & Schoenmakerij is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER JULIANADORP

Julianadorp is een dorp in de gemeente Den Helder in de kop van de Nederlandse provincie Noord-Holland, ongeveer 5 kilometer ten zuiden van de hoofdplaats van de gemeente, Den Helder. Aan de zuidzijde grenst het aan de gemeente Schagen en ten oosten aan de gemeente Hollands Kroon. Het dorp heeft 13.925 inwoners (1 januari 2006). ‘s Zomers zorgen, veelal Duitse, toeristen voor ruim 900.000 overnachtingen per jaar. De inwoners zijn werkzaam in de bollensector, bij de Marine of forensen naar de Randstad. Ook werken velen in Den Helder of in de toeristenindustrie van Julianadorp.

Julianadorp is door mr. P. Loopuyt gesticht in 1909. Er werd in dat jaar in de buurtschap Loopuyt een kerk gebouwd waardoor een echt dorp ontstond. Het dorpsplein waaraan deze kerk ligt, heet dan ook nog steeds het Loopuytpark. In verband met de geboorte van kroonprinses Juliana der Nederlanden op 30 april 1909, werd aan koningin Wilhelmina in oktober 1909 gevraagd of het dorp de naam Julianadorp mocht voeren. Binnen 14 dagen kreeg de aanvrager, mr. P. Loopuyt, antwoord met toestemming om het dorp de naam Julianadorp te geven.

Schoenmaker Julianadorp, Drooghe Bol 1021 – Janson Schoenen & Schoenmakerij is gevestigd in het centrum van Julianadorp, 5 kilometer ten zuiden van Den Helder.

Meer over Julianadorp

Pin It on Pinterest