Schoenmaker Huizen, Holleblok 46 – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis

Schoenmaker Huizen, Holleblok 46 – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als holleblok huizen, schoenmakers huizen, sleutelmaker huizen, schoenmaker holleblok huizen, schoenreparatie huizen, sleutel bijmaken huizen, sleutels bijmaken huizen, sleutelservice huizen, sleutelspecialist huizen, schoenmaker muis.

BEZOEKADRES


Ambachtelijke Schoenmakerij Muis
Winkelcentrum De Holleblok
Holleblok 46, 1273 EG Huizen
035-5259885

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     09.00-16.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis- en fietssleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, leren riemen, adreslabels, schoenspanners, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Vulpunt Cartridges

SCHOENMAKERschoenmaker huizen

Jan

Schoenmaker Huizen – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Ambachtelijke Schoenmakerij Muis is sinds 1998 gevestigd op het Holleblok. Het Holleblok is een klein en gezellig winkelcentrum waar verschillende winkels, scholen, wijkgezondheidscentrum en een buurthuis zit. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zijn je favoriete schoenen versleten en hoog nodig toe aan een onderhoudsbeurt? Dan ben je bij Schoenmaker Huizen – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis aan het juiste adres. Ambachtelijk schoenmaker Muis kan je voorzien van het beste advies en geeft je schoenen weer een tweede leven. Het repareren van schoenen is een passie geworden voor ons. Wij maken uw schoenen weer klaar voor een tweede ronde hiervoor gebruiken wij de beste materialen voor een lange levensduur: nieuwe hakken, leren zolen, rubber zolen, dames hakken, nieuwe ritsen in laarzen, schoenen oprekken en hielvoering.

Schoenmaker Huizen – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.

Heb je een extra sleutel nodig omdat je er een bent verloren of voor de familie dan kun je bij ons een extra sleutel laten bij maken. Schoenmaker Huizen – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis heeft meer dan tweeduizend sleutels in voorraad. Je huissleutels kwijt! Wat een pech. Laat hem opnieuw maken bij Ambachtelijk schoenmaker Muis je kunt bij ons terecht voor bijna alle huissleutels die voor komen in de gemeente Huizen. Wij hebben een groot aantal fietssleutels in voorraad van onder andere AXA, Abus en andere grote merken.

Leren schoenen hebben onderhoud nodig met goede onderhoudsmiddelen voor een lagere levensduur. Je kunt altijd bij ons binnen lopen voor het beste advies. Bij Schoenmaker Huizen – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis vindt je alles om je schoenen te onderhouden zodat je lang van je favoriete schoenen kunt genieten. Wij hebben een groot assortiment in onder andere schoenpoets, 400 verschillende veters en onderhoud voor suede. Ook bent u voor sloffen, inlegzolen, leren riemen, adreslabels, schoenspanners, schoenpoetskisten en sleutelhangers bij ons aan het juiste adres. Wil je graag een mooie naambordje voor bij de voordeur? Wij hebben een groot assortiment naamborden in verschillende stijlen van emaille tot RVS die voor u op maat worden gemaakt. Via vulpunt is het mogelijk om cartridge voor bijvoorbeeld je printer te laten vullen. Wij nemen ze in en een aantal dagen later kun je ze gevuld weer bij ons op te komen halen. Tevens hebben wij een kleine selectie cartridges op voorraad.

Ook kunt u ons vinden onder holleblok huizen, schoenmakers huizen, sleutelmaker huizen, schoenmaker holleblok huizen, schoenreparatie huizen, sleutel bijmaken huizen, sleutels bijmaken huizen, sleutelservice huizen, sleutelspecialist huizen, schoenmaker muis.

Jan Muis

eigenaar, Ambachtelijke Schoenmakerij Muis

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker huizen
schoenmaker huizen

schoenmaker huizen

Schoenmaker Huizen, Holleblok 46 – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HUIZEN

Huizen  is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, in het Gooi. De totale gemeente telt 41.233 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 23,33 km² (waarvan ruim 7,5 km² water). De plaats heeft een relatief jonge bevolking.

Huizen kreeg in de 14e eeuw zijn naam, omdat het – zoals de overlevering wil – het eerste dorp was in het Gooi dat stenen huizen had. Het overwegend protestantse Huizen is de snelstgroeiende gemeente van het Gooi, met ook de snelstgroeiende bedrijvigheid.

Schoenmaker Huizen, Holleblok 46 – Ambachtelijke Schoenmakerij Muis is gevestigd in Winkelcentrum De Holleblok in het centrum van Huizen.

Meer over Huizen

Pin It on Pinterest