Schoenmaker Hoorn, Grote Beer 5L – Knaap Schoen & Sleutelservice

Schoenmaker Hoorn, Grote Beer 5L – Knaap Schoen & Sleutelservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker hoorn, kledingreparatie hoorn, kleermaker hoorn, orthopedisch schoenmaker hoorn, sleutelspecialist hoorn, sleutel bijmaken hoorn, sleutels bijmaken hoorn, sleutelservice hoorn, autosleutel bijmaken hoorn, schoenreparatie hoorn, schoenmakerij hoorn.

BEZOEKADRES


Knaap Schoen & Sleutelservice
Winkelcentrum Grote Beer
Grote Beer 5L,
1622 ES Hoorn
0229-241741

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:      09.00-17.00

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Kleding, gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, Yaktrax antislip, cilindersloten, hangsloten
 • Ruim assortiment tassen, heuptassen en rugzakken van onder andere Enrico Benetti
 • Ruime collectie boodschappen karretjes
 • Schaatsen slijpen
 • Kleding inzamelpunt DMW

SCHOENMAKERschoenmaker hoorn

Ria

Schoenmaker Hoorn – Knaap Schoen & Sleutelservice: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Hoorn – Knaap Schoen & Sleutelservice is gevestigd in Winkelcentrum Grote Beer in het centrum van Hoorn. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker en is het voor ons ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten.

Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Hoorn – Knaap Schoen & Sleutelservice voor uw schoenreparatie in Hoorn. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Ook voor kledingreparatie/herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoenmaker Hoorn – Knaap Schoen & Sleutelservice bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel, brievenbussleutel of autosleutel bij te laten maken in Hoorn. Wij bieden een uitgebreide sleutelservice voor de vervaardiging van diverse sleuteltypen.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Hoorn – Knaap Schoen & Sleutelservice over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, Yaktrax antislip, cilindersloten, hangsloten, tassen, heuptassen en rugzakken van onder andere Enrico Benetti. Ook hebben wij een ruime collectie boodschappen karretjes, zijn wij kleding inzamelpunt voor DMW en kunnen wij uw schaatsen voor u slijpen.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker hoorn, kledingreparatie hoorn, kleermaker hoorn, orthopedisch schoenmaker hoorn, sleutelspecialist hoorn, sleutel bijmaken hoorn, sleutels bijmaken hoorn, sleutelservice hoorn, autosleutel bijmaken hoorn, schoenreparatie hoorn, schoenmakerij hoorn.

Ria Knaap-Sunnotel

eigenaresse, Knaap Schoen & Sleutelservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Hoorn, Grote Beer 5L – Knaap Schoen & Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HOORN

Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer. Op 1 april 2016 woonden er 72.322 mensen (bron: CBS). De gemeente Hoorn heeft een oppervlakte van 52,49 km², waarvan 32,62 km² water.

Hoorn ligt ongeveer 40 kilometer ten noorden van Amsterdam, aan het Markermeer. Tevens ligt het tussen Alkmaar (ongeveer 20 km) en Enkhuizen (ongeveer 15 km). Het is de officieuze hoofdstad van de regio West-Friesland.

Schoenmaker Hoorn, Grote Beer 5L – Knaap Schoen & Sleutelservice is gevestigd in Winkelcentrum Grote Beer in het centrum van Hoorn.

Meer over Hoorn

Pin It on Pinterest