Schoenmaker Hoorn, Betje Wolffplein 168 – Schoen & Sleutelservice Knaap

Schoenmaker Hoorn, Betje Wolffplein 168 – Schoen & Sleutelservice Knaap. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker hoorn, kledingreparatie hoorn, kleermaker hoorn, sleutel bijmaken hoorn, sleutelservice hoorn, schoenreparatie hoorn, sleutelspecialist hoorn.

BEZOEKADRES


Schoen & Sleutelservice Knaap
Winkelcentrum de Kersenboogerd
Betje Wolffplein 168,
1628 NK Hoorn
0229-240838

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:      09.00-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Kleding, gordijnen en leer repareren
  • Naamborden maken
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, badslippers, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, heuptassen, rugzakken, cilindersloten en hangsloten

SCHOENMAKERschoenmaker hoorn

Ingmar

Schoenmaker Hoorn – Schoen & Sleutelservice Knaap: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Hoorn – Schoen & Sleutelservice Knaap onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen maar ook alle overige schoenen, laarzen en tassen. Wij zijn gevestigd in Winkelcentrum de Kersenboogerd. Kom eens langs als u in de buurt bent!

Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Hoorn – Schoen & Sleutelservice Knaap schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Heeft u een vraag of denkt u uw schoenen weg te gooien? Dan kunt u ook eerst uw schoenen bij Schoen & Sleutelservice Knaap laten zien voor een 2e ronde, weggooien is zonde! Ook repareren wij voor u wandelschoenen en bergschoenen en doen wij voor u orthopedisch aanpassingen aan uw schoenen en laarzen.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij werken als Schoenmaker Hoorn – Schoen & Sleutelservice Knaap alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals schoencrème op bijenwas basis, A-kwaliteit lederzolen, de beste rubber soorten en diverse slijtvaste plaatmaterialen. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoen & Sleutelservice Knaap desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Sleutels maken wij voor u terwijl u wacht. Tevens kunt u bij Schoenmaker Hoorn – Schoen & Sleutelservice Knaap terecht voor een naambordje en/of huisnummer, wij hebben een uitgebreide collectie en mogelijkheden in allerlei soorten en maten. Ook kunt u bij ons terecht voor alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud, repareren wij graag uw kleding, gordijnen en leer en verkopen wij veters, sloffen, badslippers, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, heuptassen, rugzakken, cilindersloten en hangsloten.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker hoorn, kledingreparatie hoorn, kleermaker hoorn, sleutel bijmaken hoorn, sleutelservice hoorn, schoenreparatie hoorn, sleutelspecialist hoorn.

Ingmar Knaap

eigenaar, Schoen & Sleutelservice Knaap

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Hoorn, Betje Wolffplein 168 – Schoen & Sleutelservice Knaap is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HOORN

Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer. Op 1 april 2016 woonden er 72.322 mensen (bron: CBS). De gemeente Hoorn heeft een oppervlakte van 52,49 km², waarvan 32,62 km² water.

Over de herkomst van de naam Hoorn doen vele mythes de ronde. De naam Hoorn is volgens oude Friese legenden afgeleid van de stiefzoon van koning Radboud, met de naam Hornus. Andere verhalen dat de naam Hoorn afkomt van een uithangbord met een posthoorn, dat begin 14e eeuw aan een van de etablissementen aan de Roode Steen hing. Een derde variant stelt dat de naam Hoorn afgeleid is van de hoornvorm van de eerste havens.

Schoenmaker Hoorn, Betje Wolffplein 168 – Schoen & Sleutelservice Knaap is gevestigd in de wijk De Kersenboogerd in Winkelcentrum de Kersenboogerd in Hoorn.

Meer over Hoorn

Pin It on Pinterest