Schoenmaker Hoensbroek, Hoofdstraat 16 – Schoenservice en Lederwaren Luchies

Schoenmaker Hoensbroek, Hoofdstraat 16 – Schoenservice en Lederwaren Luchies. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker hoensbroek, luchies hoensbroek, schoenmaker luchies hoensbroek, schoenreparatie hoensbroek, sleutels bijmaken hoensbroek, sleutelspecialist hoensbroek, sleutel bijmaken hoensbroek, sleutelservice hoensbroek, schoenmakerij hoensbroek, schoenmakers hoensbroek, autosleutel bijmaken hoensbroek, schoenmaker luchies, schoenmakerij luchies hoensbroek, schoenmakerij luchies, schoenservice en lederwaren luchies hoensbroek.

BEZOEKADRES


Schoenservice en Lederwaren Luchies
Hoofdstraat 16,
6431 LC Hoensbroek
045-5221703

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-16.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, heuptassen, rugzakken, boodschappenwagens, hangsloten, wandelstokken en paraplu’s

SCHOENMAKERschoenmaker hoensbroek

Patrick

Schoenmaker Hoensbroek – Schoenservice en Lederwaren Luchies: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Hoensbroek – Schoenservice en Lederwaren Luchies is gevestigd aan de Hoofdstraat 16 te Hoensbroek. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker, daarnaast is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen!

Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Hoensbroek – Schoenservice en Lederwaren Luchies voor uw schoenreparatie in Wierden. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoenmaker Hoensbroek – Schoenservice en Lederwaren Luchies bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel, brievenbussleutel of autosleutel bij te laten maken in Wierden. Wij bieden een uitgebreide sleutelservice voor de vervaardiging van diverse sleuteltypen.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Hoensbroek – Schoenservice en Lederwaren Luchies over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan sloffen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, heuptassen, rugzakken, boodschappenwagens, hangsloten, wandelstokken en paraplu’s.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker hoensbroek, luchies hoensbroek, schoenmaker luchies hoensbroek, schoenreparatie hoensbroek, sleutels bijmaken hoensbroek, sleutelspecialist hoensbroek, sleutel bijmaken hoensbroek, sleutelservice hoensbroek, schoenmakerij hoensbroek, schoenmakers hoensbroek, autosleutel bijmaken hoensbroek, schoenmaker luchies, schoenmakerij luchies hoensbroek, schoenmakerij luchies, schoenservice en lederwaren luchies hoensbroek..

Patrick Luchies

eigenaar, Schoenservice en Lederwaren Luchies

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Hoensbroek, Hoofdstraat 16 – Schoenservice en Lederwaren Luchies is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HOENSBROEK

Hoensbroek is een plaats in de gemeente Heerlen met 19.972 inwoners. Tot 1982 was Hoensbroek een zelfstandige gemeente, sindsdien is het een stadsdeel en plaats binnen de gemeente Heerlen.

Hoensbroek heette aanvankelijk Broek of Broich, hetgeen ‘moeras’ betekent. (De Limburgse aanduiding Gebrook betekent niets anders dan ‘het moeras’.) In 1388 werd het afgescheiden van Heerlen en geschonken aan ridder Herman Hoen, wiens familie van dan af Hoen van den Broeck, later Van Hoensbroeck zou heten en een van de aanzienlijkste adellijke families in Limburg werd. Deze Herman Hoen bouwde vervolgens het kasteel, dat nu Kasteel Hoensbroek heet en was er de eerste bewoner van. Op deze plaats had vanaf de dertiende eeuw al een motte en een verdedigingswerk gestaan. Hoensbroek is de samenvoeging van ‘Hoens zu Broeck’.

Schoenmaker Hoensbroek, Hoofdstraat 16 – Schoenservice en Lederwaren Luchies is gevestigd in het centrum van Hoensbroek.

Meer over Hoensbroek

Pin It on Pinterest