Schoenmaker Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 265 – Hilly Cordonnerie

Schoenmaker Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 265 – Hilly Cordonnerie. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker hilversum, sleutel bijmaken hilversum, sleutelspecialist hilversum, sleutelservice hilversum, sleutels bijmaken hilversum, schoenmakerij hilversum, schoenreparatie hilversum, schoenmakers hilversum, schoenmaker gijsbrecht van amstelstraat hilversum, doets hilversum, schoenmakerij doets.

BEZOEKADRES


Hilly Cordonnerie
Gijsbrecht van Amstelstraat 265,
1215 CL Hilversum
035-6284891

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen oprekken
  • Kleine orthopedisch aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, portemonnees, schoenpoetskisten en sleutelhangers

SCHOENMAKER
schoenmaker hilversum

Chakib

Schoenmaker Hilversum – Hilly Cordonnerie:
Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Hilversum – Hilly Cordonnerie (de nieuwe naam van Schoenmakerij Doets) is een ambachtelijke winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat te Hilversum. Onder een schoenreparatie verstaan wij dat de schoen op een volledig ambachtelijke wijze wordt gerepareerd. Of u nu komt met een kapotte rits in uw laars, een versleten zool/hak of het maken van sleutels of naamplaat voor bijvoorbeeld uw nieuwe huis, u bent altijd welkom bij Schoenmaker Hilversum – Hilly Cordonnerie.

Wij repareren graag en met vakmanschap uw schoenen. Onder andere de volgende reparaties: leren langzolen, halve zolen (leer of rubber), beschermzolen, nieuwe hakken, doornaaien, aflappen, hielvoeringen, steeltips. Ook hak- of zoolverhogingen. Na de reparatie worden uw schoenen gepoetst. Ook kunt bij Schoenmaker Hilversum – Hilly Cordonnerie terecht voor al het voorkomende stikwerk, zoals hielvoeringen, ritsen, losse naden.

Schoenmaker Hilversum – Hilly Cordonnerie is een specialist op het gebied van sleutels en hebben een zeer uitgebreid aanbod. Bij ons kunt u ook naamborden bestellen in alle soorten en maten. Doordat wij samenwerken met twee gerenommeerde bedrijven op het gebied van graveren hebben wij voor u een zeer groot aanbod aan naamplaten waar u uit kunt kiezen.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker hilversum, sleutel bijmaken hilversum, sleutelspecialist hilversum, sleutelservice hilversum, sleutels bijmaken hilversum, schoenmakerij hilversum, schoenreparatie hilversum, schoenmakers hilversum, schoenmaker gijsbrecht van amstelstraat hilversum, doets hilversum, schoenmakerij doets.

Chakib

eigenaar, Hilly Cordonnerie

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 265 – Hilly Cordonnerie is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HILVERSUM

Hilversum is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de ‘mediastad’.

De gemeente Hilversum heeft 87.817 inwoners (1 januari 2016, bron: CBS) op een oppervlakte van 46,19 km² (waarvan 0,21 km² water). De gemeente daalde in de 20ste eeuw sterk in inwonertal, van 100.000 in 1958 tot minder dan 80.000 in 1999 (bron: CBS).

De naam Hilversum is in elk geval tot 1305 terug gedateerd en kan volgens G. van Berkel en K. Samplonius (2006) worden verklaard als Hilvertshem, wat “woonstede of nederzetting (heem) van de persoon Hilvert” betekent. Op de website van de gemeente Hilversum wordt de naam echter verklaard met de betekenis “de heem (huizen) tussen de heuvels” (Hilvertshem).

Schoenmaker Hilversum, Gijsbrecht van Amstelstraat 265 – Hilly Cordonnerie is al meer dan 10 jaar gevestigd in het centrum van Hilversum.

Meer over Hilversum

Pin It on Pinterest