Schoenmaker Hengelo, Telgen 15 – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice

Schoenmaker Hengelo, Telgen 15 – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice (voorheen Naafs Schoenreparaties). Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelspecialist hengelo, sleutelmaker hengelo, sleutel bijmaken hengelo, schoenreparatie hengelo, sleutelservice hengelo, autosleutel bijmaken hengelo, schoenfix.

BEZOEKADRES


Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice
Telgen 15,
7551 CL Hengelo
074-2421503

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     09.30-17.00

Door de weeks pauze 12.30-13.00

DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, schoenspanners, adreslabels, schoenpoetskisten, hangsloten en sleutelhangers
  • Messen slijpen

SCHOENMAKER
schoenmaker hengelo

William

Schoenmaker Hengelo – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Hengelo – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice (voorheen Naafs Schoenreparaties) is al meer dan 10 een begrip in Hengelo en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Hengelo – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Hengelo – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelspecialist hengelo, sleutelmaker hengelo, sleutel bijmaken hengelo, schoenreparatie hengelo, sleutelservice hengelo, autosleutel bijmaken hengelo, schoenfix.

 

William Pater

eigenaar, Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice


schoenmaker hengelo
schoenmaker hengelo

schoenmaker hengelo

Schoenmaker Hengelo, Telgen 15 – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HENGELO

Hengelo (Nedersaksisch: Hengel) is een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Overijssel in de landstreek Twente.

De gemeente Hengelo telt 81.074 inwoners (1 januari 2016, bron: CBS) op een oppervlakte van 61,78 km². Naast de stad Hengelo omvat de gemeente ook de kernen Beckum en Oele. Ook de buurtschap Woolde, die grenst aan de bebouwde kom van Hengelo, valt onder de gemeente. De gemeente Hengelo werkt samen in de Regio Twente. Hengelo is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde stad van Overijssel. Na Enschede is Hengelo de grootste plaats in Twente. Hengelo wordt vaak gezien als een (voormalige) industriestad. Veel technische industrie is van oudsher gevestigd in Hengelo. In de volksmond wordt Hengelo ook wel aangeduid met de naam ‘metaalstad’.

Het dorp Hengelo ontstond in het kerspel Delden in de buurschap Woolde rond de Hof (te) Hengelo en de daarbij behorende kapel. Tussen circa 1525-1530 bouwde Fredrik van Twickelo op zijn Hof Hengelo het Huis Hengelo. Dit werd gesloopt in 1821. Momenteel zijn alleen de fundamenten nog zichtbaar.

Schoenmaker Hengelo, Telgen 15 – Schoenfix Schoenreparatie & Sleutelservice is al meer dan 10 jaar gevestigd in het centrum van Hengelo.

Meer over Hengelo (Overijssel)

Pin It on Pinterest