Schoenmaker Helmond, Veestraat 43A – Volksbelang Schoenen

Schoenmaker Helmond, Veestraat 43A – Volksbelang Schoenen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenenwinkel helmond, schoenen helmond, sleutel bijmaken helmond, volksbelang schoenen helmond, sleutelspecialist helmond, schoenmakers helmond, sleutelservice helmond, sleutelmaker helmond, sleutels bijmaken helmond, schoenreparatie helmond, autosleutel bijmaken helmond, schoenmakerij helmond, schoenmaker volksbelang helmond, schoenmakerij volksbelang helmond, schoenmaker steenhakkers helmond.

BEZOEKADRES


Volksbelang Schoenen
Veestraat 43A,
5701 RB Helmond
0492-525652

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:      09.00-17.00

Iedere laatste zondag van de maand open van 12.00-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, lederen broekriemen en hangsloten
  • Breed assortiment nieuwste en hipste merken voor hem en haar van onder andere Australian, Gaastra, Brunotti en Bull Boxer

SCHOENMAKERschoenmaker helmond

Bart

Schoenmaker Helmond – Volksbelang Schoenen: Ambachtelijke schoenmaker

Volksbelang Schoenen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Helmond en omstreken. Bij Volksbelang Schoenen Helmond staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. U kunt bij hen terecht voor schoenreparaties, sleutelservice en hebben een uitgebreide collectie van de hipste merken, tot gemakschoenen. Peter en Jolanda Steenhakkers staan u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Helmond – Volksbelang Schoenen vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet, en dat voor een scherpe prijs. De schoenreparatie van Volksbelang Schoenen Helmond is de goedkoopste van heel Nederland (Bron: Schoenmakersgilde).

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Papendrecht.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmaker Helmond – Volksbelang Schoenen en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Volksbelang Schoenen heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen de modernste sleutels leveren. Direct uit onze uitgebreide en goed gesorteerde voorraad of door middel van nalevering. Met de moderne ons ter beschikking staande machines dupliceren wij uw sleutels terwijl u toekijkt. Direct mee te nemen en te gebruiken. Functioneert de sleutel niet 100% dan passen wij dit snel aan. Betaal dus niet de hoofdprijs en kom bij ons langs.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een breed assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Helmond – Volksbelang Schoenen een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, lederen broekriemen en hangsloten.

Wij verkopen de nieuwste en hipste merken voor hem en haar! Een greep uit onze collectie: Australian, Gaastra, Brunotti en Bull Boxer. Kortom, voor ieder wat wils! We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Volksbelang Schoenen in Helmond centrum!

Ook te vinden als schoenenwinkel helmond, schoenen helmond, sleutel bijmaken helmond, volksbelang schoenen helmond, sleutelspecialist helmond, schoenmakers helmond, sleutelservice helmond, sleutelmaker helmond, sleutels bijmaken helmond, schoenreparatie helmond, autosleutel bijmaken helmond, schoenmakerij helmond, schoenmaker volksbelang helmond, schoenmakerij volksbelang helmond, schoenmaker steenhakkers helmond.

Peter en Jolanda Steenhakkers

eigenaren, Volksbelang Schoenen

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Helmond, Veestraat 43A – Volksbelang Schoenen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HELMOND

Helmond (dialect (Helmonds): Héllemond) is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De gemeente en stad telt 90.116 inwoners (1 april 2016, en is de 6e stad van Noord-Brabant qua inwoners, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 54,57 km² (waarvan 0,10 km² water). De gemeente Helmond maakt deel uit van het stedelijk netwerk BrabantStad en maakte deel uit van het voormalige kaderwetgebied Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE).

Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. De straatnamen die op -wal eindigen duiden op de voormalige omwalling van de vestingstad Helmond, waar het veertiende-eeuwse kasteel onderdeel van was.

Schoenmaker Helmond, Veestraat 43A – Volksbelang Schoenen is gevestigd in het centrum van Helmond.

Meer over Helmond

Pin It on Pinterest