Schoenmaker Heerhugowaard, Middenwaard 102 – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde

Schoenmaker Heerhugowaard, Middenwaard 102 – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook schoenmakers heerhugowaard, sleutelmaker heerhugowaard, sleutelservice heerhugowaard, sleutelbijmaken heerhugowaard, schoenmaker middenwaard, autosleutel bijmaken middenwaard.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde
Winkelcentrum Middenwaard
Middenwaard 102,
1703 SH Heerhugowaard
072-5744388

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-21.00

Zaterdag:     09.30-17.00
DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, slippers, inlegzolen, leren riemen, portemonnees, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten en wandelstokken
  • Gespecialiseerd in het dupliceren van autosleutels
  • Eigen ‘Rotonde’ merk schapenvacht pantoffels en sloffen, bekijk ze hier

SCHOENMAKERSschoenmaker heerhugowaard

Familie Sisanovic

Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Welkom bij de ambachtelijke Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde. De schoenmakers van deze tijd.. Bij Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde kunt u terecht voor alle voorkomende schoenreparaties. Met al ruim 20 jaar ervaring in het vakkundig repareren van schoenreparaties en lederwaren, bent u bij Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde aan het juiste adres.

Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde is gespecialiseerd in het repareren van Van Bommel, Van Lier, Avang en Greve. Met uitsluitend de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Bent u een zware slijter van hak of teen? Dan kunnen uw schoenen voorzien worden van een hak- of teenstuk.

Tijdens vak wedstrijden is Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde diverse malen in de prijzen gevallen, en daarmee een bekend gezicht geworden in Noord-Holland en omstreken.

Het is altijd raadzaam een extra sleutel te hebben. De sleutel kan afbreken of spoorloos verdwijnen of u wilt graag dat de buren ook in bezit zijn van uw huissleutel. Met zo’n 5.000 verschillende sleutels op voorraad is het bij Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde mogelijk vrijwel alle sleutels na te laten maken. De meeste deuren zijn voorzien van een cilinderslot waarvan de sleutel nagemaakt wordt terwijl u wacht. Ook blinde baardsleutels zijn binnen enkele minuten gereed en de voorgeslepen baardsleutels liggen al op nummer klaar. Het namaken van ronde sleutels zoals de pen- of kruissleutel duurt iets langer, maximaal een half uur.

Het namaken van autosleutels duurt maximaal een half uur. In principe is het niet noodzakelijk om uw auto bij de hand te hebben want Schoen-en sleutelmakerij Rotonde beschikt over machines en kennis om praktisch alle autosleutels na te maken. Het maakt dus niet uit of de auto van voor of na 1995 gemaakt is en of er een startonderbreker in de sleutel is verwerkt, uw nieuwe autosleutel is net als alle andere sleutels klaar terwijl u wacht bij Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde.

Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde verkoopt ook MYSOLE inlegzolen. Om de voet en schoen optimaal op elkaar af te stemmen, biedt MYSOLE Arch drie verschillende hoogwaardige inlegzolen. De Juiste inlegzool bevordert gezond en comfortabel staan,wandelen en werken. De inlegzool ondersteunt de achter- en midden voet, en is ontworpen voor optimale drukontlasting, drukverdeling en schokdemping! Door het ergonomische ontwerp van de zool voelt deze zeer comfortabel aan en is bij uitstek geschikt voor mensen die veel staan en lopen.

Met een originele en gegraveerde naamplaat van Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde geeft u uw huis, appartement, flat of bedrijf een uitnodigende ‘finishing touch’. De stijl van uw eigen naamplaat zegt direct iets over wie u bent. U laat duidelijk zien wie er woont of werkt. U kunt kiezen uit elke denkbare stijl naamplaten, o.a. plexiglas, hout, emaille, glas, RVS / roestvrij staal, messing. Een eigen naamplaat is leuk om te geven, leuk om te krijgen, een grappig en toch we waardevol geschenk voor uzelf, uw gezin, maar ook als attentie voor vrienden, collega’s en verdere familie.

We hebben een eigen ‘Rotonde’ merk voor schapenvacht pantoffels en sloffen, bekijk ze hier. Ook bieden wij bij Schoenmaker Heerhugowaard – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde een ruim assortiment veters, slippers, inlegzolen, leren riemen, portemonnees, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten en wandelstokken. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als schoenmakers heerhugowaard, sleutelmaker heerhugowaard, sleutelservice heerhugowaard, sleutelbijmaken heerhugowaard, schoenmaker middenwaard, autosleutel bijmaken middenwaard.

Ramiz, Sabina, Elvin, Edvin & Aldin Sisanovic

Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker heerhugowaard
schoenmaker heerhugowaard

schoenmaker heerhugowaard

Schoenmaker Heerhugowaard, Middenwaard 102 – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HEERHUGOWAARD

Heerhugowaard is een plaats en gemeente in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Heerhugowaard hoort historisch gezien niet bij Kennemerland maar valt wel onder de gemeentelijke samenwerkingsregio Kennemerland via Noord-Kennemerland.

Het huidige Heerhugowaard is ontstaan als agglomeratie tussen de dorpen Zuid, De Noord en ‘t Kruis. Rond het jaar 800 was het gebied dat nu de gemeente Heerhugowaard vormt bedekt met veen. Ontginning van het veen door de mens in combinatie met stormvloeden leidde ertoe dat in de regio vele meren ontstonden, waaronder de Heerhugowaard.

Schoenmaker Heerhugowaard, Middenwaard 102 – Schoenmakerij & Sleutelservice Rotonde is gevestigd in Winkelcentrum Middenwaard in het centrum van Heerhugowaard.

Meer over Heerhugowaard

Pin It on Pinterest