Schoenmaker Heerenveen, Dracht 80 – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer

Schoenmaker Heerenveen, Dracht 80 – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker heerenveen, kledingreparatie heerenveen, robert brouwer, dracht heerenveen, brouwer heerenveen, sleutelspecialist heerenveen, kleermaker heerenveen, brouwer schoenen, schoenmakerij heerenveen, schoenmakers heerenveen, schoenmaker robert brouwer, brouwer schoen- en sleutelmakerij robert heerenveen, schoen en sleutelmakerij robert brouwer.

BEZOEKADRES


Schoen- & Sleutelmakerij Robert Brouwer
Dracht 80,
8442 BT Heerenveen
0513-625636

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Donderdag:  19.00-21.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, boodschappentassen, cilindersloten en hangsloten
 • Gespecialiseerd in bergschoenen reparatie
 • Grote collectie BBQ-schorten

SCHOENMAKERschoenmaker heerenveen

Robert

Schoenmaker Heerenveen – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Robert Brouwer is al jaren een bekend gezicht in Heerenveen en omstreken. Dankzij zijn ervaring, kennis en enthousiasme voor het schoenmakersvak zijn uw schoenen in de juiste handen. Uw schoenen verdienen een correcte reparatie, en daar draagt hij zorg voor.

Heeft u schoenen in uw kast staan die u nooit meer draagt, omdat ze kapot of beschadigd zijn? Erg zonde natuurlijk, want een schoenreparatie in Heerenveen bij deze vakman is zeker de investering waart. Schoenmaker Heerenveen – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer beschikt over een volledig ingerichte werkplaats waar diverse reparaties en onderhoud uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan het vervangen van een zool of hak. Natuurlijk wordt er alleen maar gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder Vibram en Svig. Na de schoenreparatie bij Schoenmaker Heerenveen – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer zult u absoluut tevreden zijn. Kom gerust eens langs in deze mooie winkel en neem de schoenen mee. U wordt altijd van tevoren geïnformeerd over de prijs en wanneer u uw schoenen weer op kunt halen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Naast het authentieke schoenmakerswerk is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Heerenveen – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer voor uw schoenreparatie. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen.

Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer is ook het adres voor het dupliceren van cilinderslotsleutels voor fiets-, scooter, motor- en autosleutels zonder startonderbreker, klaar terwijl u wacht. Ook voor baardsleutels (kastsleutels, schuursleutels, slaapkamersleutels) en certificaatsleutels die op bestelling worden geleverd (denk aan sleutelpas). Wij dupliceren ook transpondersleutels (sleutels met startonderbreker chip).

Uw kleding en textiel levert u af bij Schoenmaker Heerenveen – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer. Ellen Grooten van Atelier Ellen zit boven de winkel en ze kan alles voor u vermaken, omdat ze naar onze mening de beste en meest ervaren coupeuse is in Heerenveen en wijde omstreken. Mocht je iets willen laten zoals een kleding, jassen, een feestjurk, een toneelkostuum, of iets bijzonders? Dán moet je naar Ellen. Ze kan ongelooflijk mooie dingen maken!

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Heerenveen – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, boodschappentassen, cilindersloten en hangsloten. Ook hebben wij diverse BBQ-schorten voor u. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker heerenveen, kledingreparatie heerenveen, robert brouwer, dracht heerenveen, brouwer heerenveen, sleutelspecialist heerenveen, kleermaker heerenveen, brouwer schoenen, schoenmakerij heerenveen, schoenmakers heerenveen, schoenmaker robert brouwer, brouwer schoen- en sleutelmakerij robert heerenveen, schoen en sleutelmakerij robert brouwer.

Robert Brouwer

eigenaar, Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Schoenmaker Heerenveen, Dracht 80 – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HEERENVEEN

Heerenveen (Fries: It Hearrenfean) is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Heerenveen, provincie Friesland (Nederland). In 2007 telde de plaats 28.500 inwoners.

Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp van Nederland. De plaats is in 1551 ontstaan op het kruispunt van de Heeresloot (officieel, Fries: Hearresleat, vroeger: Heerensloot) en de Schoterlandse Compagnonsvaart. Hier lag ook de Heereweg, de verbindingsweg Zwolle-Leeuwarden.

Schoenmaker Heerenveen, Dracht 80 – Schoen- en Sleutelmakerij Robert Brouwer is gevestigd in het centrum van Heerenveen dichtbij het Abel Lenstra Stadion.

Meer over Heerenveen

Pin It on Pinterest