Schoenmaker Heerenveen, Dracht 130 – Schoenmakerij Feenstra

Schoenmaker Heerenveen, Dracht 130 – Schoenmakerij Feenstra. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als feenstra heerenveen, slotenmaker heerenveen, sleutelspecialist heerenveen, sleutelmaker heerenveen, feenstra schoenmaker heerenveen, schaatsschoen reparateur, schoenmakerij heerenveen, schoenmakerij feenstra heerenveen, schoenmakers heerenveen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Feenstra
Dracht 130,
8442 BX Heerenveen
0513-628809

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.00-18.00

Woensdag:   08.00-18.00

Donderdag:  08.00-21.00

Vrijdag:        08.00-18.00

Zaterdag:     08.00-17.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, schapevachten, adreslabels, schoenpoetskisten, schoenspanners, schoenborstels, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • Grote collectie klompen
  • Orthopedisch schoentechnicus: schoenverhoging & orthopedische schoenen
  • Viking shoe service centrum, check de site van Viking

SCHOENMAKERS
schoenmaker heerenveen

Pascal, Jelle, Johannes & Brain


schoenmaker heerenveen
schoenmaker heerenveen

schoenmaker heerenveen

Het geheim achter alle Nederlandse schaatsmedailles

Man bijt hond ging op zoek naar wie het geheim is achter al die schaatsmedailles voor Nederland. Ze hebben hem gevonden in Heerenveen. Schoenhersteller Johannes Veenstra maakt al jaren de schoenen voor onze topschaatsers. Zijn geheime wapen? Zijn eigen handen waar hij mee werkt én hij luistert natuurlijk erg goed naar de schaatsers …

schoenmaker heerenveen

Schoenmaker Heerenveen – Schoenmakerij Feenstra: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Heerenveen – Schoenmakerij Feenstra is al jaren een begrip in Heerenveen en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Heerenveen – Schoenmakerij Feenstra niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Altijd vakkundige schoenreparaties en goed advies. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar!

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Heerenveen – Schoenmakerij Feenstra desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Schoenverhoging & orthopedische schoenen. Wij werken samen met Dantuma Medische Speciaalzaken. Dat betekent dat u voor al uw aanpassingen voor orthopedische schoenen, schoentechnische oplossingen en inlays bij ons terechtkunt. Wij hebben zelf een methode ontwikkeld voor schoenverhoging die een aantal voordelen heeft. Wij maken de verhoging tussen de zool en de schoen en dat zorgt voor een grote soepelheid.

Natuurlijk repareren we versleten zolen en kapotte hakken. Maar wist u dat we ook uw tas, jas of rugzak herstellen? En te hoge hakken in kunnen korten? Het assortiment van Schoenmaker Heerenveen – Schoenmakerij Feenstra omvat ook sleutelhangers, veters, sloffen, inlegzolen, leerverzorgingsmaterialen, graveren van naamplaten, portemonnees, hangsloten en een grote collectie klompen.

Voor naambordjes in alle soorten en maten kunt u ook bij ons terecht. Op de website Naambord.nl kunt u precies uitzoeken wat u mooi vindt en dat vervolgens via de site bestellen. Tevens kunt u het naambord naar eiegen wens aanpassen. Uw bestelling kunt u bij dan ons in de winkel ophalen.

Sleutelservice. Schoenmakerij Feenstra is ook servicepunt van Slotenexpert. Als de sleutelspecialist van Heerenveen kunnen wij bijna alle sleutels bijmaken. Van de cilindersloten van uw woning of bedrijf tot autosleutels met of zonder transponder. Bent u een autosleutel kwijt? Wij kunnen vaak op het bestaande slot een sleutel bijmaken. Breng het slot bij ons en onze sleutelspecialisten doen hun best voor u.

Schaats- en voetbaltoppers! Wij hebben veel ervaring met de schoenen van schaats- en voetbaltoppers. U kunt uw schaatsen en voetbalschoenen dus gerust aan ons toevertrouwen. Wij doen reparaties voor de Viking Schaatsenfabriek en werken ook voor o.a.: Sven Kramer, Ireen Wüst, Wouter Oldeheuvel, Marrit Leenstra, Lotte van Beek en Koen Verweij. Ook weten vele voetballers de weg naar Schoenmakerij Feenstra te vinden.

Sinds 14 januari 2015 is Schoenmakerij Feenstra officieel servicepartner van Viking schaatsfabriek geworden. Johannes Feenstra werkt samen met Viking op het gebied van herstel, service, ontwikkeling van schaatsschoenen en productie van custommade schaatsschoenen. De samenwerking bestaat uit: herstel en onderhoud van gebruikte Viking schaatsschoenen, het geven van service aan topsporters en consumenten, ontwikkeling van nieuwe schaatsschoenen, het maken van custom-made schaatsschoenen en het terugkoppelen van ervaringen van topsporters.

Ook kunt u ons vinden onder feenstra heerenveen, slotenmaker heerenveen, sleutelspecialist heerenveen, sleutelmaker heerenveen, feenstra schoenmaker heerenveen, schaatsschoen reparateur, schoenmakerij heerenveen, schoenmakerij feenstra heerenveen, schoenmakers heerenveen.

Pascal ten Hoeve, Jelle Koopmans, Johannes Feenstra & Brain Blom

het team, Schoenmakerij Feenstra

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Heerenveen, Dracht 130 – Schoenmakerij Feenstra is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HEERENVEEN

Heerenveen (Fries: It Hearrenfean) is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Heerenveen, provincie Friesland (Nederland). In 2007 telde de plaats 28.500 inwoners.

Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp van Nederland. De plaats is in 1551 ontstaan op het kruispunt van de Heeresloot (officieel, Fries: Hearresleat, vroeger: Heerensloot) en de Schoterlandse Compagnonsvaart.

Schoenmaker Heerenveen, Dracht 130 – Schoenmakerij Feenstra is gevestigd in het centrum van Heerenveen dichtbij het Abel Lenstra Stadion.

Heerenveen

Pin It on Pinterest