Schoenmaker Hattem, Kerkstraat 7 – De Lange Schoenservice

Schoenmaker Hattem, Kerkstraat 7 – De Lange Schoenservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker zwolle, schoenenwinkel zwolle, sneakers zwolle, schoenmaker zwolle, schoenmaker zwolle zuid, de lange hattem, schoenenwinkel hattem, schoenenwinkel wezep, schoenenwinkel zwolle zuid, schoenenwinkel wapenveld, sleutelmaker hattem.

BEZOEKADRES


De Lange Schoenservice
Kerkstraat 7,
8051 GJ Hattem
038-4449025

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-21.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, klompen, wandelstokken, paraplu’s, adreslabels, schoenpoetskisten, hangsloten, paraplu’s en sleutelhangers

SCHOENMAKERS
schoenmaker hattem

Randy & Rudi

schoenmaker hattem

Schoenen, laarzen en pantoffels

Altijd een grote collectie schoenen, sneakers (Supercracks). laarzen en pantoffels. Bekijk meer van hun collectie op hun Facebookpagina!

In het voorjaar komen als eerste de dameslaarzen binnen. Wees er op tijd bij, want vanwege de aantrekkelijke prijs zijn ze vaak snel door de voorraad heen.

Zomers bestaat de collectie uit zomerschoenen voor dames en heren, kindersandalen, slippers, badslippers, waterschoenen en dergelijke.
Vast item in de kindersandalencollectie: klittenbandsandalen o.a. van het merk Rucanor.

Vanaf september komen de winterlaarzen en pantoffels al weer binnen.

In de winter vindt u bij hen een ruime collectie dames- heren- en kinderpantoffels in iedere prijscategorie. Ook echte winterartikelen als snowboots, antislip voor om de schoenen, en zoutkringenverwijderaar zijn onderdeel van de collectie.

Trendy en leren tassen

Een wisselende en breed samengestelde collectie leren en trendy tassen.

Voor ieder budget hebben zij damestassen in huis.

Merken: o.a. David Jones, Guilliano, Enrico Benetti, Kipling, Bear design, de Rooy, Czanne, Vilenca en Spikes and Sparrows

Ook voor herentasjes, heuptasjes, schooltassen, rugzakken en weekendtassen kunt u bij De Lange Schoenservice terecht.

Lederwaren

Portemonnee of sleuteletui nodig?
Zij hebben een ruime collectie op voorraad.

Schoenmaker Hattem – De Lange Schoenservice: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Hattem – De Lange Schoenservice onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Hattem – De Lange Schoenservice schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Hattem – De Lange Schoenservice desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. Ook voor orthopedische aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als sleutelmaker zwolle, schoenenwinkel zwolle, sneakers zwolle, schoenmaker zwolle, schoenmaker zwolle zuid, de lange hattem, schoenenwinkel hattem, schoenenwinkel wezep, schoenenwinkel zwolle zuid, schoenenwinkel wapenveld, sleutelmaker hattem. Haal- en brengdepot: Handwerkzaak Kreatief, Meidoornplein 17, 8091 JN Wezep! Rudi de Lange

eigenaar, De Lange Schoenservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Hattem, Kerkstraat 7 – De Lange Schoenservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER HATTEM

Hattem is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente ligt aan de noordrand van de Veluwe, telt 11.794 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 24,28 km² (waarvan 0,93 km² water). Binnen de gemeentegrenzen ligt het gehucht ‘t Zand.

De naam “Hattem” is een typische heemnaam. Wat deze naam echter precies betekent is onduidelijk. Er zijn grofweg twee veronderstellingen. Hattem zou het heem zijn van mensen die eerder tot de stam van de Chattuarii (ook wel Hattuarii of Hatten) behoorden of het heem van mensen wier leider Hatto heette. De laatste veronderstelling is gebaseerd op het feit dat de meer dan de helft van de heemnamen afgeleid is van een persoonsnaam. Hattem wordt omstreeks 800 voor het eerst in de geschiedschrijving genoemd.

Schoenmaker Hattem, Kerkstraat 7 – De Lange Schoenservice is gevestigd in het centrum van Hattem en dichtbij Wezep en Wapenveld.

Meer over Hattem

Pin It on Pinterest