Schoenmaker Groningen, Verlengde Hereweg 84 – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman

Schoenmaker Groningen, Verlengde Hereweg 84 – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, sleutels bijmaken groningen, autosleutel bijmaken groningen, schoenreparatie groningen, schoenmakers groningen, schoenmakerij helpman, schoenmakerij helpman groningen, schoenmaker saleh, schoenmaker saleh groningen, schoenmaker helpman, schoenmaker helpman groningen.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelmakerij Helpman
Verlengde Hereweg 84,
9722 AG Groningen
050-5253554

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:      09.00-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen specialist
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sokken, sloffen, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, portemonnees en lederen broekriemen
  • Uitgebreide collectie Bernardino Spaanse sloffen, Woolwarmers sloffen en Foot Active inlegzolen

SCHOENMAKERschoenmaker groningen

Karwan

Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman, voorheen De Schoenmakerij, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Groningen en omstreken. Bij Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Karwan Saleh staat u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Helpman.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoen- en Sleutelmakerij Helpman en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Naast het repareren van uw schoenen kunnen wij bij Schoen- en Sleutelmakerij Helpman ook veel voor u betekenen op het gebied van sleutelservice. Wij kunnen al uw sleutels dupliceren. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen u helpen. Wij dupliceren campersleutels, scootersleutels, autosleutels, caravansleutels, brommersleutels, voordeursleutels, kamersleutels, meubelsleutels, fietssleutels, en ga zo maar door! Schoen- en Sleutelmakerij Helpman heeft een groot aantal sleutels op voorraad, dus wij kunnen u altijd uit de brand helpen. Ook het repareren van gebroken sleutels behoort tot de mogelijkheden. Verder kunt u bij ons nummer- en naamborden bestellen voor naast de voordeur. En net als bij het schoenmaken geldt: snelle service met een glimlach! Onze medewerkers staan altijd voor u paraat om te helpen bij acute sleutelproblemen!

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een breed assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman een ruim assortiment veters, sokken, sloffen, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en portemonnees. Ook bieden wij u een uitgebreide collectie Bernardino Spaanse sloffen, Woolwarmers sloffen en Foot Active inlegzolen.

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Schoen- en Sleutelmakerij Helpman in de wijk Helpman in de stad Groningen!

Ook te vinden als sleutelmaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, sleutels bijmaken groningen, autosleutel bijmaken groningen, schoenreparatie groningen, schoenmakers groningen, schoenmakerij helpman, schoenmakerij helpman groningen, schoenmaker saleh, schoenmaker saleh groningen, schoenmaker helpman, schoenmaker helpman groningen.

Karwan Saleh

eigenaar, Schoen- en Sleutelmakerij Helpman

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Groningen, Verlengde Hereweg 84 – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GRONINGEN

Helpman (Gronings: Helpen) was een dorp gelegen op de Hondsrug tussen Groningen en Haren. Sinds 1915 is het een wijk van de stad Groningen.

De oudst bekende naam van het dorp, in een oorkonde uit 1245, is Heltman, waarschijnlijk afgeleid van een mansnaam. Later raakte het dorp bekend als Helpen. Het was een van de kerspelen van Gorecht. Er moet in die tijd ook al een kerk of kapel geweest zijn, maar daar zijn geen sporen van gevonden. De huidige Helperkerk dateert uit 1900. Helpman werd in 1915 bij de gemeente Groningen gevoegd. Tot dan hoorde het bij de gemeente Haren.

Schoenmaker Groningen, Verlengde Hereweg 84 – Schoen- en Sleutelmakerij Helpman is gevestigd in de wijk Helpman in de stad Groningen.

Meer over de wijk Helpman

Bekijk ook de andere vestiging van Karwan Saleh in de stad Groningen:

Pin It on Pinterest