Schoenmaker Groningen, Stoepemaheerd 1 – Schoenmakerij Shoetime

Schoenmaker Groningen, Stoepemaheerd 1 – Schoenmakerij Shoetime. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als stomerij groningen, kledingreparatie groningen, sleutelmaker groningen, kleermaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, schoenreparatie groningen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Shoetime
Stoepemaheerd 1,
9737 TJ Groningen
050-5415590

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:         09.00-18.00

Zaterdag:     10.00-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, tassen, rugzakken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, badslippers, hangsloten, shawls en sleutelhangers
 • Ruim assortiment fournituren
 • Verkoop rubberen laarzen
 • Messen slijpen
 • ERKEND LEERBEDRIJF

SCHOENMAKERSschoenmaker groningen

Bert & Karina

Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Shoetime: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Shoetime is een begrip in Groningen. Wij zijn als Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Shoetime niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Shoetime desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder stomerij groningen, kledingreparatie groningen, sleutelmaker groningen, kleermaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, schoenreparatie groningen.

Bert & Karina Hoekstra

eigenaren, Schoenmakerij Shoetime

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker groningen
schoenmaker groningen

schoenmaker groningen

Schoenmaker Groningen, Stoepemaheerd 1 – Schoenmakerij Shoetime is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GRONINGEN

Beijum is een wijk in het noorden van de stad Groningen. De straatnamen hebben betrekking op heerden. Beijum werd gebouwd in de jaren zeventig en tachtig van de 20e eeuw. De eerste bewoners van de nieuwe wijk betrokken hun nieuwbouwwoning in 1978.

De wijk heeft twee winkelcentra. Het sinds 2007 overdekte Winkelcentrum Beijum ligt aan de Stoepemaheerd in het westen van de wijk. Hier zijn twee supermarkten en enkele kleine winkels gevestigd. In Beijum-Oost bevinden zich aan de Claremaheerd ook enkele winkels. In 2007 is dit winkelcentrum ook gerenoveerd. Hier is een bibliotheek en een supermarkt.

Beijum is één van de eerst bewoonde gebieden van de provincie Groningen. Al in de periode van 250 voor tot 150 na Chr. was er sprake van bewoning op de wierde Beiahêm. Deze was gelegen aan zee (het brede estuarium van de Hunze) en werd in de 3e eeuw overspoeld. De verhoging van het landschap, waar de wierde gelegen moet hebben, is nog te zien bij het huidige gezondheidscentrum.

Schoenmaker Groningen, Stoepemaheerd 1 – Schoenmakerij Shoetime is gevestigd in Beijum in het Noorden van de stad Groningen.

Meer over Beijum

Pin It on Pinterest