Schoenmaker Groningen, Korreweg 122 – Schoenmakerij Jan Venema

Schoenmaker Groningen, Korreweg 122 – Schoenmakerij Jan Venema. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als stomerij groningen, kledingreparatie groningen, kleermaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelmaker groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, schoenreparatie groningen, autosleutel bijmaken groningen, schoenmakers groningen, schoenmaker korreweg, schoenmakerij groningen, schoenmaker korreweg groningen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Jan Venema
Korreweg 122,
9715 AJ Groningen
050-5716937

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
 • Schaatsen slijpen
 • Orthopedisch schoentechniker (Rick van der Noord)
 • Aanpassingen confectieschoenen

SCHOENMAKERSschoenmaker groningen

Eddie, Rick & Laura

Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Jan Venema: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Jan Venema is een begrip in Groningen. Wij zijn als Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Jan Venema niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Groningen – Schoenmakerij Jan Venema desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder stomerij groningen, kledingreparatie groningen, kleermaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelmaker groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, schoenreparatie groningen, autosleutel bijmaken groningen, schoenmakers groningen, schoenmaker korreweg, schoenmakerij groningen, schoenmaker korreweg groningen.

Eddie & Rick van der Noord

eigenaren, Schoenmakerij Jan Venema

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker groningen
schoenmaker groningen

schoenmaker groningen

Schoenmaker Groningen, Korreweg 122 – Schoenmakerij Jan Venema is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GRONINGEN KORREWEGWIJK

De Korrewegwijk is een wijk in de stad Groningen gelegen tussen de Bedumerweg, het Van Starkenborgkanaal, het Oosterhamrikkanaal, Boterdiep en de Rodeweg. De Korrewegwijk bestaat uit een tweetal delen: de Indische Buurt en de Korrewegbuurt. Deze bestaan beide weer uit vier buurten. Een groot deel van de wijk is in 2000 aangewezen als beschermd stadsgezicht.

De Korrewegwijk is ontstaan rond een aantal verkeersaders en geplande verkeersaders. Het Boterdiep, nu gedempt en slechts herkenbaar aan een paar vijvers, was in vroeger jaren een belangrijke scheepvaartweg naar het noorden van de provincie. De Korreweg liep ook ver door naar het noorden van de provincie. De Korreweg en de Bedumerweg zijn nu belangrijke verkeersaders voor het autoverkeer.

Schoenmaker Groningen, Korreweg 122 – Schoenmakerij Jan Venema is gevestigd in de Korrewegwijk dicht bij het centrum van de stad Groningen.

Meer over Korrewegwijk Groningen

Pin It on Pinterest