Schoenmaker Groningen, Eikenlaan 13 – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming

Schoenmaker Groningen, Eikenlaan 13 – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij groningen, kledingreparatie groningen, sleutelmaker groningen, kleermaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutels bijmaken groningen, autosleutel bijmaken groningen, schoenmakers groningen, sleutelservice groningen, schoenreparatie groningen, schoenmakerij hamming.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelmakerij Hamming
Winkelcentrum Selwerd
Eikenlaan 13,
9741 EH Groningen

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:      09.00-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding, gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, tassen, heuptassen, cilindersloten, hangsloten en paraplu’s
 • Vervanging autosleutel behuizingen

SCHOENMAKERschoenmaker groningen

Isebrand

Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming: Ambachtelijke schoenmaker

Schoen- en sleutelmakerij Hamming is gevestigd gevestigd in Winkelplein Selwerd te Groningen. In de loop der jaren is de zaak uitgegroeid tot een begrip in de regio Groningen. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker, beschikken wij over een stomerijservice en repareren wij uw kleding, gordijnen en leer. Daarnaast is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten.

Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming voor uw schoenreparatie in Groningen. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Wij horen te veel van onze klanten dat sommige reparaties niet uit te voeren zijn. Alles is te repareren. Van schoenen tot laarzen, van tas tot handschoen. Wel moet vaak een afweging gemaakt worden of de reparatiekosten de aanschafprijs niet overschrijden. Wij kunnen bij Schoen- en Sleutelmakerij Hamming u dan ook van tevoren vertellen wat de reparatie gaat kosten. Schroom dus niet om naar de prijs van de reparatie te vragen.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoen- en Sleutelmakerij Hamming bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel, brievenbussleutel of autosleutel bij te laten maken. Wist u dat de meeste sleutels binnen 1 minuut geslepen zijn? Ja, u leest het goed, sleutels klaar terwijl u lacht! Zo doen wij dat bij Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming, bekijk het filmpje hieronder.

Voor autosleutels, ook met startblokkering bent u bij Schoenmaker Groningen – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming aan het juiste adres. Via onze autosleutel partner “Silca” controleren wij in de zeer uitgebreide database die tot 1965 gaat of wij uw sleutel hebben. Vaak bent u veel voordeliger uit dan bij uw autodealer. Reparatie van kapotte autosleutels is in veel gevallen een dure zaak. De merkdealer kan u in de meeste gevallen aan een nieuwe sleutel helpen. Maar bij Schoen- en Sleutelmakerij Hamming kunt u terecht voor de reparatie van uw printplaat in de sleutel. Knopje kapot? een voordelige oplossing is snel voor handen. En is uw hele autosleutel doormidden? Is de behuizing stuk? Ook daarvoor gaat u naar Schoen- en Sleutelmakerij Hamming in Selwerd!

Via Hendorette stomerij wordt drie keer per week de kleding gehaald en gebracht. Op dinsdag, woensdag en vrijdag. Voor de snelste service kunt u bij ons terecht op dinsdag. Kleding die u op dinsdag vóór 15.00 uur brengt, is de volgende dag ná 16.00 uur weer gereinigd!

Als dealer kunnen wij u bij Schoen- en Sleutelmakerij Hamming een ruim aanbod doen in RVS, Glazen, Hout, Messing, Kunststof en Emaille naamborden. Desgewenst sturen wij het naambord naar uw huisadres. U ontvangt van ons een voorbeeld van het naambord, een lay-out en een factuur. Na betaling krijgt u het naambord thuis gestuurd.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoen- en Sleutelmakerij Hamming over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters, sloffen en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, tassen, heuptassen, cilindersloten, hangsloten en paraplu’s.

We zijn ook te vinden als stomerij groningen, kledingreparatie groningen, sleutelmaker groningen, kleermaker groningen, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutels bijmaken groningen, autosleutel bijmaken groningen, schoenmakers groningen, sleutelservice groningen, schoenreparatie groningen, schoenmakerij hamming.

Isebrand Hamming

eigenaar, Schoen- en Sleutelmakerij Hamming

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Filmpje waarin de sleutelmakerij van Schoen- en Sleutelmakerij Hamming laat zien dat sleutels binnen 1 minuut gemaakt kunnen worden. In deze video is dat slechts 33 seconden:

In dit filmpje wordt met een bovenfrees een moderne fietssleutel gemaakt door Schoen- en Sleutelmakerij Hamming uit Groningen:

Schoenmaker Groningen, Eikenlaan 13 – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GRONINGEN

Selwerd is de oorspronkelijke naam voor een gebied ten noorden van de stad Groningen, globaal gelegen tussen de Paddepoelsterweg en het Selwerderdiepje, met Wierum als de meest noordelijke punt. Tegenwoordig is een deel van dat gebied een wijk van de stad.

Ook de huidige woonwijk Selwerd van de stad Groningen behoort tot het gebied. Alle straatnamen in deze wijk zijn afgeleid van boomsoorten; de verschillende boomsoorten staan ook langs de betreffende straten.

Schoenmaker Groningen, Eikenlaan 13 – Schoen- en Sleutelmakerij Hamming is gevestigd in Winkelcentrum Selwerd in de wijk Selwerd.

Meer over Selwerd

Pin It on Pinterest