Schoenmaker Groningen Centrum, Vismarkt 9 – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt

Schoenmaker Groningen Centrum, Vismarkt 9 – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker groningen centrum, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, sleutels bijmaken groningen, schoenmaker groningen centrum, sleutelmaker groningen centrum, autosleutel bijmaken groningen, schoenreparatie groningen, schoenmakers groningen, schoenmakerij vismarkt, schoenmakerij vismarkt groningen, schoenmaker saleh, schoenmaker saleh groningen, schoenmaker vismarkt, schoenmaker vismarkt groningen.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt
Vismarkt 9,
9712 CA Groningen
050-3135797

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-18.00

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-21.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:      09.30-17.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen specialist
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en portemonnees
  • Uitgebreide collectie fietssloten

SCHOENMAKERschoenmaker groningen centrum

Karwan

Schoenmaker Groningen Centrum – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt: Ambachtelijke schoenmaker

Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de binnenstad van Groningen en omstreken. Bij Schoenmaker Groningen Centrum – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Karwan Saleh staat u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Groningen Centrum – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in de binnenstad van Groningen.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Naast het repareren van uw schoenen kunnen wij bij Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt ook veel voor u betekenen op het gebied van sleutelservice. Wij kunnen al uw sleutels dupliceren. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen u helpen. Wij dupliceren campersleutels, scootersleutels, autosleutels, caravansleutels, brommersleutels, voordeursleutels, kamersleutels, meubelsleutels, fietssleutels, en ga zo maar door! Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt heeft een groot aantal sleutels op voorraad, dus wij kunnen u altijd uit de brand helpen. Ook het repareren van gebroken sleutels behoort tot de mogelijkheden. Verder kunt u bij ons nummer- en naamborden bestellen voor naast de voordeur. En net als bij het schoenmaken geldt: snelle service met een glimlach! Onze medewerkers staan altijd voor u paraat om te helpen bij acute sleutelproblemen!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Groningen Centrum – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt een ruim assortiment veters, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en portemonnees. Ook bieden wij u een uitgebreide collectie fietssloten.

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt in de mooie binnenstad van Groningen!

Ook te vinden als Sleutelmaker groningen centrum, sleutel bijmaken groningen, sleutelspecialist groningen, sleutelservice groningen, sleutels bijmaken groningen, schoenmaker groningen centrum, sleutelmaker groningen centrum, autosleutel bijmaken groningen, schoenreparatie groningen, schoenmakers groningen, schoenmakerij vismarkt, schoenmakerij vismarkt groningen, schoenmaker saleh, schoenmaker saleh groningen, schoenmaker vismarkt, schoenmaker vismarkt groningen.

Karwan Saleh

eigenaar, Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Groningen Centrum, Vismarkt 9 – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GRONINGEN CENTRUM

De Vismarkt is een van de drie open ruimtes in de binnenstad van Groningen. Het is een langwerpig, rechthoekig plein. Aan de oostzijde wordt de markt begrensd door bebouwing die wordt onderbroken door het Koude gat en Tussen beide markten, aan de westzijde wordt de markt afgesloten door de Korenbeurs waar nu een grote Albert Heijn in gevestigd is, met daarachter de Der Aa-kerk.

De naam Vismarkt wordt voor het eerst gebruikt in het begin van de vijftiende eeuw. Voordien stond de plek bekend als Langestraat. De naam verwijst naar het soort markt dat er regelmatig werd (en nog steeds wordt) gehouden.

Schoenmaker Groningen Centrum, Vismarkt 9 – Schoen- en Sleutelmakerij Vismarkt is gevestigd aan de Vismarkt in hartje de stad Groningen.

Meer over de Vismarkt in Groningen

Bekijk ook de andere vestiging van Karwan Saleh in de stad Groningen:

Pin It on Pinterest