Schoenmaker Gouda, Lange Groenendaal 39 – ‘t Schoenmakertje

Schoenmaker Gouda, Lange Groenendaal 39 – ‘t Schoenmakertje. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook schoenmakertje, schoenmakertje gouda, schoenmakers gouda, sleutels bijmaken gouda, sleutel bijmaken gouda, ‘t schoenmakertje gouda, sleutelmaker gouda, sleutelservice gouda, sleutelspecialist gouda, kraan gouda, schoenmaker lange groenendaal gouda, schoenreparatie gouda.

BEZOEKADRES


't Schoenmakertje
Lange Groenendaal 39,
2801 LR Gouda
0182-550725

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, leren broekriemen, Hollandse klompen, klompschoenen, adreslabels, cilinder- en hangsloten, schoenspanners, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Schaatsen, messen en scharen slijpen
  • Reiniging en Poetsservice van schoenen

SCHOENMAKERschoenmaker gouda

Peter & Nely

Schoenmaker Gouda – ‘t Schoenmakertje: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

‘t Schoenmakertje is sinds 1988 gevestigd aan de Lange Groenendaal 39 in het centrum van Gouda. Deze schoenmaker staat bekend om zijn jarenlange en allround vakmanschap. Wij staan u graag te woord met eerlijk advies en uitstekende vakmanschap in onze moderne en huiselijke schoenmakerij.

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van alle type schoenen. Wij zijn door het schoenmakers Gilde gecertificeerd voor reparaties van, Van Bommel, Van Lier en Avang en zijn gespecialiseerd in het repareren van oa. Greve, Santoni, UGG, Magnanni, Giorgio, Crockett & Jones en Church. Voor het repareren van uw exclusieve Engelse en/of Italiaanse schoenen bent u bij Schoenmaker Gouda – ‘t Schoenmakertje ook aan het juiste adres. Ook doen wij klein-orthopedische aanpassingen en repareren wij uw wandelschoenen en bergschoenen. Bij schoenreparaties wordt in overleg met u bepaald welke reparatie(s) noodzakelijk is en er wordt bekeken of de schoen het waard is om gerepareerd of aangepast te worden. Uw schoenen zijn dan binnen enkele dagen klaar.

Je kunt bij Schoenmaker Gouda – ‘t Schoenmakertje terecht voor al je schoenreparaties, en voor alle schoenfournituren (veters, schoensmeer, inlegzolen, schoenspanners en schoenpoetskisten). Verder vind je in de winkel ook Hollandse klompen, klompschoenen, sloffen, leren broekriemen, adreslabels, cilinder- en hangsloten en sleutelhangers. Verder kun je bij Schoenmaker Gouda – ‘t Schoenmakertje terecht voor het kopiëren van sleutels en het graveren van naamplaten. Hierbij kan je kiezen uit een groot assortiment huisnummers en naamplaten, onder meer in koper, glas, keramiek, perspex en kunststof. ’t Schoenmakertje is ook hét adres voor het slijpen van messen, scharen en schaatsen. Ook kunt u bij ons uw schoenen laten reinigen en poetsen, ze zien er daarna weer als nieuw uit!

Ook te vinden als schoenmakertje, schoenmakertje gouda, schoenmakers gouda, sleutels bijmaken gouda, sleutel bijmaken gouda, ’t schoenmakertje gouda, sleutelmaker gouda, sleutelservice gouda, sleutelspecialist gouda, kraan gouda, schoenmaker lange groenendaal gouda, schoenreparatie gouda.

Peter & Nely Kraan

eigenaren, 't Schoenmakertje

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker gouda
schoenmaker gouda

schoenmaker gouda

Schoenmaker Gouda, Lange Groenendaal 39 – ‘t Schoenmakertje is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GOUDA

Gouda is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De Binnenstad is een wijk in Gouda met ongeveer 6.500 inwoners.

De wijk Binnenstad omvat onder meer de historische kern van de stad. Deze bevindt zich ruwweg tussen de Turfsingel, de Kattensingel, de Blekerssingel, de Fluwelensingel en de Hollandse IJssel. Het tweede deel is het Nieuwe Park, dat in het zuidwesten grenst aan de historische binnenstad. Nieuwe Park wordt ontsloten door de Nieuwe Gouwe O.Z., de Kattensingel, de Spoorstraat en het spoor.

De binnenstad, in het bijzonder het gedeelte rondom de Markt, vormt het belangrijkste winkelcentrum en uitgaansgebied van de stad. In het gebied liggen enkele opvallende gebouwen en plaatsen, zoals de Markt met het stadhuis en de Waag, de Grote of Sint-Janskerk en het pand De vier gekroonden.

Nieuwe Park huisvest het bedrijventerrein Gouwespoor, scholen en woningen. Ook bevindt Station Gouda zich in dit deel van de wijk.

Schoenmaker Gouda, Lange Groenendaal 39 – ‘t Schoenmakertje is gevestigd in de buurt Turfmarkt en omgeving (wijk Binnenstad) van Gouda.

Meer over Gouda

Pin It on Pinterest