Schoenmaker Goor, Grotestraat 120 – Schoen & Sleutelservice Naafs

Schoenmaker Goor, Grotestraat 120 – Schoen & Sleutelservice Naafs. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook naafs, stomerij goor, naafs goor, schoenmakers goor, sleutels bijmaken goor, sleutel bijmaken goor, sleutelmaker goor, sleutelservice goor, sleutelspecialist goor, schoenreparatie goor.

BEZOEKADRES


Schoen & Sleutelservice Naafs
Grotestraat 120,
7471 BS Goor
0547-272369

Click to open a larger map

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-20.00

Zaterdag:     08.30-16.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, WoolWarmers sloffen, inlegzolen, leren broekriemen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, boodschappentassen, hangsloten en wandelstokken
  • Ruim assortiment krukken

SCHOENMAKERSschoenmaker goor

Jan & Leonne

Schoenmaker Goor – Schoen & Sleutelservice Naafs: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Zolen en hakken zetten, stikwerk, schoenen of tassen repareren, kleding voor de stomerij aannemen of sleutels dupliceren. Er is hier geen dag, nog geen kwartier, hetzelfde en dat houdt het werk ook zo leuk. Schoenmaker Goor – Schoen & Sleutelservice Naafs helpt klanten inmiddels al bijna 15 jaar met veel plezier in hun winkel en werkplaats aan de Grotestraat 120 in het mooie centrum van Goor.

Het bijzondere aan Schoenmaker Goor – Schoen & Sleutelservice Naafs is, dat velen hier ook naar binnenlopen voor gewoon even een praatje. De combinatie van werken en een goede omgang met hun klanten vinden ze bij Schoenmaker Goor – Schoen & Sleutelservice Naafs erg belangrijk.

Jan & Leonne Bulten vormen een perfect team dat de zaak samen goed draaiende houdt en waardoor de 15 jaar voorbij zijn gevlogen. In deze jaren heeft Jan zich opgewerkt tot Gilde schoenmaker. Dit houdt onder meer in dat zij VAN BOMMEL,VAN LIER AVANG en GREVE schoenen op de authentieke wijze met de originele materialen repareren. Zij werken alleen met de beste kwaliteit leren zolen en rubber hakken. Ze zien het als een uitdaging om te blijven voldoen aan de kwaliteitseisen en zich te blijven verbeteren voor de klanten.

Het is een oude ambacht waar nog veel vraag naar is. Zo hebben Jan en Leonne een grote klantenkring binnen Hof van Twente en ook daar buiten. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor hen geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt.

Wie heeft het nooit gehad: opeens ben je de sleutels kwijt. Dan weet je: het is verstandig om een extra sleutel te hebben. Bij Schoenmaker Goor – Schoen & Sleutelservice Naafs kunt u allerlei sleutels laten bijmaken. Met een originele en gegraveerde naamplaat van Schoenmaker Goor – Schoen & Sleutelservice Naafs geeft u uw huis, appartement, flat of bedrijf een uitnodigende ‘finishing touch’. De stijl van uw eigen naamplaat zegt direct iets over wie u bent. U laat duidelijk zien wie er woont of werkt. U kunt kiezen uit elke denkbare stijl naamplaten, o.a. plexiglas, hout, emaille, glas, RVS / roestvrij staal, messing.

Ook bieden wij bij Schoenmaker Goor – Schoen & Sleutelservice Naafs een ruim assortiment veters, WoolWarmers sloffen, inlegzolen, leren broekriemen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, boodschappentassen, hangsloten, wandelstokken en krukken. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als naafs, stomerij goor, naafs goor, schoenmakers goor, sleutels bijmaken goor, sleutel bijmaken goor, sleutelmaker goor, sleutelservice goor, sleutelspecialist goor, schoenreparatie goor.

Jan & Leonne Bulten

eigenaren, Schoen & Sleutelservice Naafs

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker goor
schoenmaker goor

schoenmaker goor

Schoenmaker Goor, Grotestraat 120 – Schoen & Sleutelservice Naafs is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GOOR

Goor is een stad in de Overijsselse gemeente Hof van Twente (Nederland). Tot de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2001 was Goor een zelfstandige gemeente in de streek Twente. Goor had op 1 januari 2014 12.213 inwoners en is binnen de gemeente Hof van Twente de grootste kern.

De bevolking bestond vroeger voornamelijk uit oude inheemse families en de nakomelingen van de rond Goor wonende boerenfamilies. Sinds de vestiging van de textielindustrie in de 19e eeuw en de Eternit-fabriek in de jaren 30 is Goor aanzienlijk gegroeid en is de bevolking aangevuld door nieuwe inwoners uit Drenthe en andere delen van Nederland.

De naam Goor is een Middelnederlands woord voor moeras of plaats in drassig laagland. In de loop van de eeuwen is de stad onder de varianten Gore, Ghoer, Ghoor en ten slotte Goor gedocumenteerd geworden.

Schoenmaker Goor, Grotestraat 120 – Schoen & Sleutelservice Naafs is gevestigd in het centrum van Goor.

Meer over Goor

Pin It on Pinterest