Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand

Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker goes, schoenreparatie goes, sleutels bijmaken goes, sleutel bijmaken goes, rens hillebrand goes, hillebrand goes, sleutelservice goes, sleutelspecialist goes, autosleutel bijmaken goes, schoenmakers goes, schoenmakerij hillebrand, schoen en sleutelservice hillebrand.

BEZOEKADRES


Schoen & Sleutelservice Hillebrand
Ganzepoortstraat 17,
4461 JX Goes
0113-215075

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Koopavond:  19.00-20.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, riemen en cilindersloten
  • Slijpservice: schaatsen, messen en scharen slijpen

SCHOENMAKERSschoenmaker goes

A’isha, Rens & Roos

Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand: Ambachtelijke schoenmaker

Eigenaar Rens Hillebrand van Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand staat u samen met schoenmaakster Roos graag te woord. Wij repareren uw schoenen en maken er weer een paar nieuwe schoenen van! Het voordeel is dat uw ingelopen schoenen weer als nieuw zijn! Heeft u een vraag of denkt u uw schoenen weg te gooien? Dan kunt u ook eerst uw schoenen bij Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand laten zien voor een 2e ronde, weggooien is zonde! Ook repareren wij voor u wandelschoenen en bergschoenen.

Wij werken als Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals schoencrème op bijenwas basis, A-kwaliteit lederzolen, de beste rubber soorten en diverse slijtvaste plaatmaterialen.

Wij zijn als Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand ook uitstekend in het herkennen van problemen aan de voeten. Hiervoor hebben wij een ruim assortiment aan artikelen die u kunnen helpen er vanaf te komen. Kom gerust eerst eens langs voordat u naar een podoloog gaat. En heeft u lats van zweetvoeten of eeltvorming? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

Sleutels maken wij voor u terwijl u wacht. Tevens kunt u bij Schoenmaker Goes – Schoen & Sleutelservice Hillebrand terecht voor een naambordje en/of huisnummer, wij hebben een uitgebreide collectie en mogelijkheden in allerlei soorten en maten. En u kunt bij ons terecht voor het laten slijpen van uw schaatsen (Noren en/of Kunst-/IJshockey schaatsen). Ook slijpen wij voor u uw scharen en messen.

Ook kunt u bij ons terecht voor alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud, veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, riemen en cilindersloten.

Ook te vinden als sleutelmaker goes, schoenreparatie goes, sleutels bijmaken goes, sleutel bijmaken goes, rens hillebrand goes, hillebrand goes, sleutelservice goes, sleutelspecialist goes, autosleutel bijmaken goes, schoenmakers goes, schoenmakerij hillebrand.

Rens Hillebrand

eigenaar, Schoen & Sleutelservice Hillebrand

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Goes, Ganzepoortstraat 17 – Schoen & Sleutelservice Hillebrand is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GOES

Goes (dialectuitspraak klinkt als Hoes) is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland. De stad Goes telt 26.920 inwoners (2010), en de gemeente 37.211 inwoners (1 april 2016, bron: CBS).

De meest waarschijnlijke herkomst van de naam Goes is een tekst uit 976 die Curtagosum vermeldt. De waternaam Gosa met de aanduiding curt wordt gelezen als Korte Gos. Goes heeft vermoedelijk in 1405 stadsrechten verkregen en vierde daarom in 2005 zijn 600-jarig bestaan als stad.

Het wapen van Goes toont onder andere een witte gans, die afkomstig is van Zuid-Beveland. Over de reden dat de gans opduikt in het stadswapen bestaan verschillende theorieën. Volgens de website van de gemeente Goes zijn de ganzen waarschijnlijk een verwijzing naar de wilde ganzen die op Zuid-Beveland overwinteren. Vaak wordt gesuggereerd dat Goes een Hanzestad is, voornamelijk ingegeven door de gans in het wapen en de Hanze-bank die in het begin van de 20e eeuw bestond. Tijdens carnaval wordt de naam tijdelijk veranderd in ‘Hanzehat’, Zeeuws voor ‘Ganzegat’.

Schoenmaker Goes, Ganzepoortstraat 17 – Schoen & Sleutelservice Hillebrand is gevestigd in het centrum van Goes.

Meer over Goes

Pin It on Pinterest