Schoenmaker Geleen, Ruysdaellaan 8 – Schoenmakerij Bastings

Schoenmaker Geleen, Ruysdaellaan 8 – Schoenmakerij Bastings. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker geleen, sleutel bijmaken geleen, sleutelservice geleen, autosleutel bijmaken geleen, schoenmakerij geleen, bastings geleen, schoenmakerij bastings geleen, schoenreparatie geleen, sleutels bijmaken geleen, sleutelspecialist geleen, schoenmakers geleen, ton bastings geleen, schoenmaker ton bastings geleen, schoenmaker ton bastings, schoenmaker bastings geleen, schoenmaker bastings.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Bastings
Ruysdaellaan 8,
6165 TZ Geleen
046-4748990

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-13.00

Woensdag:   09.00-13.00

Donderdag:  09.00-13.00

Vrijdag:        09.00-13.00

Zaterdag:      09.00-13.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, cilindersloten en hangsloten

SCHOENMAKERschoenmaker geleen

Ton

Schoenmaker Geleen – Schoenmakerij Bastings: Ambachtelijke schoenmaker

Ton Bastings is met zijn Schoenmakerij Bastings een begrip in Geleen en omstreken. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij ook sleutelmaker. Daarnaast is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Geleen – Schoenmakerij Bastings voor uw schoenreparatie in Geleen. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoenmaker Geleen – Schoenmakerij Bastings bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel, brievenbussleutel of autosleutel bij te laten maken.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Geleen – Schoenmakerij Bastings over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan schoenspanners, schoenpoetskisten, sleutelhangers, adreslabels, cilindersloten en hangsloten. Kortom, voor ieder wat wils!

We zijn ook te vinden als sleutelmaker geleen, sleutel bijmaken geleen, sleutelservice geleen, autosleutel bijmaken geleen, schoenmakerij geleen, bastings geleen, schoenmakerij bastings geleen, schoenreparatie geleen, sleutels bijmaken geleen, sleutelspecialist geleen, schoenmakers geleen, ton bastings geleen, schoenmaker ton bastings geleen, schoenmaker ton bastings, schoenmaker bastings geleen, schoenmaker bastings.

Ton Bastings

eigenaar, Schoenmakerij Bastings

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Geleen, Ruysdaellaan 8 – Schoenmakerij Bastings is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER GELEEN

Geleen (Limburgs: Gelaen) is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. Zij dankt haar naam (oorspronkelijk “Op-geleen”, het huidige Oud-Geleen) aan haar ligging bij het riviertje de Geleen (ook wel de Geleenbeek genoemd), dat de oostgrens van de gemeente vormde. De plaats omvat de vroegere dorpskernen Oud-Geleen, Lutterade, Krawinkel, Spaans Neerbeek en Daniken, en daar omheen de in de laatste eeuw ontstane wijken. Anno 2016 wonen er een kleine 32.000 mensen.

Schoenmaker Geleen, Ruysdaellaan 8 – Schoenmakerij Bastings is gevestigd in het centrum van Geleen.

Meer over Geleen

Pin It on Pinterest