Schoenmaker Franeker, Zilverstraat 15 – Schoenmakerij Versteeg

Schoenmaker Franeker, Zilverstraat 15 – Schoenmakerij Versteeg. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker franeker, schoenmaker versteeg, schoenmaker versteeg franeker, schoenmaker franeker openingstijden.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Versteeg
Zilverstraat 15,
8801 KA Franeker
0517-394332

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

Di t/m vrij lunchpauze 12.00-13.30DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, klompsokken, inlegzolen, riemen, boodschappentassen, adreslabels, schoenpoetskisten, wandelstokken en sleutelhangers
  • Secrid portemonnees en kaartbeschermers‎
  • Ruitersport specialist exclusief zadels

SCHOENMAKER
schoenmaker franeker

Stephanus

Schoenmaker Franeker – Schoenmakerij Versteeg:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Franeker – Schoenmakerij Versteeg onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Franeker – Schoenmakerij Versteeg schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Franeker – Schoenmakerij Versteeg desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres.

Naast het herstellen van uw schoenen bieden wij u ook een sleutelservice aan. Heeft u bijvoorbeeld een extra set sleutels nodig omdat u ze bent verloren? Wilt u een reserve fietssleutel of autosleutel hebben? Kom naar Schoenmaker Franeker – Schoenmakerij Versteeg en ervaar onze snelle sleutelservice. Wij zijn ook te vinden als sleutelmaker franeker, schoenmaker versteeg, schoenmaker versteeg franeker, schoenmaker franeker openingstijden.

Stephanus Idzenga

eigenaar, Schoenmakerij Versteeg

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Uitreiking Vaderdag Actie bij Schoenmakerij Versteeg in Franeker!

Schoenmaker Franeker – Schoenmakerij Versteeg. Dennis Franke, zelf schoenmaker en oprichter van De Schoenmakers Fabriek, overhandigde op zaterdag 25 juni 2016 Jantien Idzenga, winnares van de Facebook Vaderdag Actie, het leren Witloft schort en een Weber barbecue. Dat gebeurde bij haar favoriete schoenmaker: Schoenmakerij Versteeg in Franeker.

Schoenmaker Franeker

Schoenmaker Franeker

Schoenmaker Franeker

Schoenmaker Franeker, Zilverstraat 15 – Schoenmakerij Versteeg is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER FRANEKER

Franeker (Fries: Frjentsjer) is de hoofdplaats van de gemeente Franekeradeel, in de provincie Friesland (Nederland). De stad telt 12.900 inwoners (2009) en is één van de Friese elf steden. De stad maakt sinds 1 januari 1984 deel uit van de gemeente Franekeradeel.

Franeker zou rond 800 zijn ontstaan als een Karolingisch castellum. De naam zou afkomstig zijn van “Froon-acker”, ofwel “land van de heer/koning”; de oudste straat van de stad heet nog steeds Froonacker. Van de 11e eeuw tot de 16e eeuw ontwikkelde Franeker zich tot het bestuurlijk centrum van noordelijk Westergo.

Schoenmaker Franeker, Zilverstraat 15 – Schoenmakerij Versteeg is gevestigd in de ster van de elfsteden Franeker in een monumentaal grachtenpand.

Meer over Franeker

Pin It on Pinterest