Schoenmaker Etten-Leur, Winkelcentrum 66 – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist

Schoenmaker Etten-Leur, Winkelcentrum 66 – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker etten leur, autosleutel bijmaken etten leur, schoenreparatie etten leur, sleutel bijmaken etten leur, sleutelspecialist etten leur, sleutelservice etten leur, sleutels bijmaken etten leur, schoenmakers etten leur, schoenmakerij etten leur, schoenmaker michel van der vlist, schoenmaker michel van der vlist etten leur, schoenmaker van der vlist, schoenmaker van der vlist etten leur, schoenmakerij van der vlist.

BEZOEKADRES


Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist
Winkelcentrum Etten-Leur
Winkelcentrum 66,
4873 AD Etten-Leur
076-5328366

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-17.30

Dinsdag:      09.30-17.30

Woensdag:   09.30-17.30

Donderdag:  09.30-17.30

Vrijdag:        09.30-21.00

Zaterdag:     09.30-17.30DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, Mysole Steunzolen, id-plaatjes, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en portemonnees
 • Uitgebreide collectie lederen broekriemen en shawls
 • Autosleutelspecialist
 • Slotenservice
 • Specialist in afstandsbedieningen (rolluiken, garagedeuren, etc.)
 • Messen, scharen en schaatsen slijpen

SCHOENMAKERSschoenmaker etten leur

André & Michel

Schoenmaker Etten-Leur – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

U kunt in Etten-Leur terecht bij Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist, een vakkundige en bekwame Schoenmakerij, Sleutelservice, Autosleutelspecialist en veel meer. Meesterschoenmaker Michel van der Vlist staat u, samen met schoenmaker André tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel in Winkelcentrum Etten-Leur.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Etten-Leur – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Wij veroorzaken geen voor u onnodige kosten. U kunt bij ons voor iedere schoenreparatie terecht en samen met u kijken we of de reparatiekosten uw schoenen waard zijn. Uw bezoek aan de schoenmaker loont en is goed voor het milieu. REPAREREN = BESPAREN.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Medewerkers van Schoenmaker Etten-Leur – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist zijn allen vakbekwaam en gediplomeerd. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Winkelcentrum Etten-Leur.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Etten-Leur – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd en is uw Autosleutelspecialst. Een extra sleutel is vaak geen overbodige luxe. Wij maken kopieën van al uw sleutels. Ook speciale veiligheidssleutels, sleutels met certificaat, autosleutels met en zonder startonderbreker, chip of transponder en oude kastsleutels zijn geen probleem. Van geboorde of gefreesde sleutels, baard- of klaviersleutels tot sleutels voor boten, caravans, brievenbussen en kluisjes. Zelfs gebroken, gebogen en beschadigde sleutels kunnen wij vaak nog namaken. Daarnaast regelen we ook het complete certificaatbeheer, bijvoorbeeld voor een Vereniging van Eigenaren. Een nieuw slot nodig? Wij hebben een grote collectie hangsloten en cilindersloten in diverse maten. Daarnaast zijn wij bieden wij een uitgebreide Slotenservice. Kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Etten-Leur – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Alle naambordjes zijn standaard bordjes, maar men kan altijd zelf een naambordje samenstellen door een andere kleur of een andere grootte. Ook kan men een eigen logo laten aanbrengen en u heeft de keus uit verschillende lettertypes mogelijk. Vooral de glazen naambordjes zijn zeer exclusief. Deze kunnen in verschillende varianten besteld worden zoals gefreesd of gematteerd. Ook bedrijven kunnen met hun eigen naam en logo een naambord laten maken. Een nieuwe trend zijn de verlichte naamborden, waarvan enkele zelfs met zonnecel en led verlichting. Deze kunt u online op een eenvoudige wijze hier bestellen.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een groot assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Etten-Leur – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist een ruim assortiment veters, inlegzolen, id-plaatjes, adreslabels, sleutelhangers, shawls, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en portemonnees.

Wij leveren ook Mysole Steunzolen. Hiermee kunt u klachten voorkomen, belasten of overbelasten, op de juiste manier proneren. Uw voeten worden constant met allerlei krachten belast. Met sporten kunnen bepaalde bewegingen door zwaardere belasting versterkt worden wat tot klachten zou kunnen leiden. Het bekendste voorbeeld hiervan is overpronatie. Pronatie is een gecompliceerde beweging die samengesteld is uit rotaties rond drie verschillende bewegingsassen. Die kunnen op verschillende plaatsen in de voet op uiteenlopende momenten tijdens het lopen/rennen plaatsvinden. De voet hoort te proneren, maar een te grote bewegingsuitslag kan tot problemen leiden. Om te voorkomen dat er klachten ontstaan bij het sporten (voornamelijk hardlopen, maar onder andere ook bij hockey, voetbal en korfbal), kan er voor gekozen worden preventief zolen te maken. Zaak hierbij is dat de pronatie-beweging niet volledig wordt tegengegaan, omdat voor een adequaat functioneren dient de voet in zekere mate te proneren. De werking van deze zolen is corrigerend voor de dynamiek, maar de zolen worden vanuit een preventief oogpunt gemaakt. U kunt via het zoolkeuze menu de geschikte zool voor uw voet vinden. U zult merken dat u niet meer zonder Mysole kan. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons op nemen of je laten informeren bij uw plaatselijke dealer.

Ook zijn wij specialist in afstandsbedieningen voor uw poort, rolluik of garagedeur en slijpen wij graag uw messen, scharen en/of schaatsen slijpen. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als sleutelmaker etten leur, autosleutel bijmaken etten leur, schoenreparatie etten leur, sleutel bijmaken etten leur, sleutelspecialist etten leur, sleutelservice etten leur, sleutels bijmaken etten leur, schoenmakers etten leur, schoenmakerij etten leur, schoenmaker michel van der vlist, schoenmaker michel van der vlist etten leur, schoenmaker van der vlist, schoenmaker van der vlist etten leur, schoenmakerij van der vlist.

Michel van der Vlist

eigenaar, Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker etten leur
schoenmaker etten leur

schoenmaker etten leur

Schoenmaker Etten-Leur, Winkelcentrum 66 – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ETTEN-LEUR

Etten-Leur is een gemeente en woonplaats in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 42.873 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 55,90 km² (waarvan 0,61 km² water).

Etten-Leur heette tot 1968 Etten en Leur. De lintdorpen Etten en Leur waren de enige woonkernen in deze gemeente. De grens tussen Etten en Leur liep langs het Sander, de Baai en de Lage Neervaart. Rond 1968 waren de dorpjes aan elkaar vastgegroeid.

Met het verdwijnen van Rijksweg 58 uit het centrum van Etten-Leur is ruimte ontstaan voor herontwikkeling van het stadshart.

Schoenmaker Etten-Leur, Winkelcentrum 66 – Schoen en Sleutelspecialist van der Vlist is gevestigd in Winkelcentrum Etten-Leur in het centrum van Etten-Leur.

Meer over Etten-Leur

Pin It on Pinterest