Schoenmaker Enkhuizen, Westerstraat 141-143 – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren

Schoenmaker Enkhuizen, Westerstraat 141-143 – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker enkhuizen, schoenmaker hoorn, sleutelmaker hoorn, keesman enkhuizen, marcel schoenmaker enkhuizen, sleutel bijmaken hoorn, sleutelservice hoorn, schoenreparatie hoorn, sleutelspecialist hoorn.

BEZOEKADRES


Marcel's Schoenmakerij & Lederwaren
Westerstraat 141-143,
1601 AE Enkhuizen
0228-323449

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten, paraplu’s, wandelstokken en sleutelhangers
  • Ruim assortiment tassen, heuptassen, reiskoffers en rugzakken
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERS
schoenmaker enkhuizen

Marcel & Rick

Schoenmaker Enkhuizen – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Enkhuizen – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren is een begrip in Enkhuizen en omstreken. Marcel Keesman is al 38 jaar schoenmaker, hij begon ooit bij zijn vader. Inmiddels is ook zoon Rick Keesman, 3de generatie dus, actief als schoenmaker in de zaak. We repareren niet alleen schoenen, maar ook jassen, tassen en nog veel meer. 

Wij zijn als Schoenmaker Enkhuizen – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Enkhuizen – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker enkhuizen, schoenmaker hoorn, sleutelmaker hoorn, keesman enkhuizen, marcel schoenmaker enkhuizen, sleutel bijmaken hoorn, sleutelservice hoorn, schoenreparatie hoorn, sleutelspecialist hoorn.

Marcel & Rick Keesman

Marcel's Schoenmakerij & Lederwaren

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker enkhuizen
schoenmaker enkhuizen

schoenmaker enkhuizen

Bekijk hier het eigen verhaal van Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren:

Schoenmaker Enkhuizen, Westerstraat 141-143 – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ENKHUIZEN

Enkhuizen is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer. In de gemeente wonen 18.395 inwoners op een oppervlakte van 116,04 km² (waarvan 103,62 km² water) (31 maart 2015, bron: CBS). De gemeente Enkhuizen omvat naast de gelijknamige stad ook het dorp Oosterdijk en buurtschap Westeinde.

Enkhuizen staat bekend als de ‘Haringstad’ vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. De stad is, onder meer vanwege de watersport, een belangrijk toeristisch centrum (jachthavens, Sprookjeswonderland, Zuiderzeemuseum). Daarnaast telt het stadje internationaal vermaarde zaadbedrijven en tuinbouw, alsmede een cluster van kunststofindustrie. In Enkhuizen wordt nog Enkhuizens gesproken, een West-Fries dialect.

Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen.

Schoenmaker Enkhuizen, Westerstraat 141-143 – Marcel’s Schoenmakerij & Lederwaren is gevestigd in het centrum van Enkhuizen ten Oosten van Hoorn.

Meer over Enkhuizen

Pin It on Pinterest