Schoenmaker Emmen, Hoofdstraat 63 – Schoenmakerij Ossel

Schoenmaker Emmen, Hoofdstraat 63 – Schoenmakerij Ossel. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker emmen, ossel emmen, dartpijlen emmen, sleutel bijmaken emmen, sleutelservice emmen, ossel darts, schoenreparatie emmen, schoenmaker ossel emmen, sleutelspecialist emmen, dartboards emmen, schoenmakerij ossel emmen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Ossel
Hoofdstraat 63,
7811 EE Emmen
0591-613150

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-17.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-21.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen en inlegzolen
  • Ruim assortiment riemen, tassen, sloten en sleutelhangers
  • Ruim assortiment klompen
  • Ruim assortiment dartborden en dartpijlen

SCHOENMAKERschoenmaker emmen

Arie

 

Schoenmaker Emmen – Schoenmakerij Ossel:
Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Emmen – Schoenmakerij Ossel is een begrip in Emmen. Wij zijn als Schoenmaker Emmen – Schoenmakerij Ossel niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Wij verwijderen bij Schoenmaker Emmen – Schoenmakerij Ossel standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker emmen, sleutel bijmaken emmen, schoenreparatie emmen, sleutelservice emmen, schoenmakerij ossel, schoenmaker ossel emmen, sleutelspecialist emmen.

 

Arie Ossel

eigenaar, Schoenmakerij Ossel


schoenmaker emmen
schoenmaker emmen

schoenmaker emmen

Uitreiking Schoenpoetskist bij Schoenmakerij Ossel in Emmen!

Schoenmaker Emmen – Schoenmakerij Ossel. Dennis Franke, zelf schoenmaker en oprichter van De Schoenmakers Fabriek, overhandigde op vrijdag 10 juni 2016 Jessica Helena Hendrikx en haar zoontje Ryan, winnares van de Facebook LIKE & WIN-actie, de unieke ZWARTE Schoenpoetskist met inhoud. Dat gebeurde bij haar favoriete schoenmaker: Schoenmakerij Ossel in Emmen van Arie Ossel.

schoenmaker emmen
schoenmaker emmen
schoenmaker emmen

Schoenmaker Emmen, Hoofdstraat 63 – Schoenmakerij Ossel is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER EMMEN

Emmen (Drents: Em’m) is een plaats in de Nederlandse provincie Drenthe. Het is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Emmen (108.053 inwoners). De plaats zelf had op 1 januari 2014 56.812 inwoners. Hiermee is het, qua inwoneraantal, de op één na de grootste gemeente van Noord-Nederland en de op drie na grootste plaats.

Emmen vervult een centrumfunctie in de regio Zuidenveld en daarbuiten. Kenmerkend is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd. Nieuwbouwwijken werden op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd, om landschappelijk waardevolle gebieden te behouden. De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als indirecte verwijzing naar de aanwezigheid van Dierenpark Emmen.

Schoenmaker Emmen, Hoofdstraat 63 – Schoenmakerij Ossel is gevestigd in het centrum van Emmen.

 

Pin It on Pinterest