Schoenmaker Emmeloord, Zeeasterstraat 21 – Schoenmakerij Emmeloord

Schoenmaker Emmeloord, Zeeasterstraat 21 – Schoenmakerij Emmeloord. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als hoekstra emmeloord, sleutelmaker emmeloord, schoenmaker hoekstra emmeloord, sleutelspecialist emmeloord, schoenmakers emmeloord.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Emmeloord
Zeeasterstraat 21,
8302 CA Emmeloord
0527-613588

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.30-17.30

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-17.30

Zaterdag:     08.30-12.30

Doordeweeks 12.30-13.30 geslotenDIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, rugzakken, adreslabels, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Messen slijpen & kartelen
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERschoenmaker emmeloord

Jouwert

Schoenmaker Emmeloord – Schoenmakerij Emmeloord: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Emmeloord – Schoenmakerij Emmeloord onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Emmeloord – Schoenmakerij Emmeloord schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Emmeloord – Schoenmakerij Emmeloord desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als hoekstra emmeloord, sleutelmaker emmeloord, schoenmaker hoekstra emmeloord, sleutelspecialist emmeloord, schoenmakers emmeloord.

Jouwert Hoekstra

eigenaar, Schoenmakerij Emmeloord

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Emmeloord, Zeeasterstraat 21 – Schoenmakerij Emmeloord is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER EMMELOORD

Emmeloord is de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder, in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. De stad telt 25.561 inwoners (1 oktober 2014).

Emmeloord ontleent zijn naam aan het dorpje Emmeloord op de noordpunt van het voormalige eiland Schokland. Dit eiland lag in de Zuiderzee. Emmeloord heette vroeger (1478) Emelwerth. Eem, het eerste deel van Emel, komt van het Germaanse ami, een algemene aanduiding voor een natuurlijke waterloop. Werth betekent wierde. Vanaf 1650 zien we echter dat de naam omgezet is naar Emeloirt. Oirt (door de i achter de o spreek je het uit als oort) betekent punt, net als in Dinteloord en IJoort (later IJdoorn).

De overgang van werth naar oort heeft waarschijnlijk te maken met de afbrokkeling van het eiland Schokland. Daardoor was Emelwerth steeds minder een terp (heuvel in het land) maar kwam steeds meer op de punt (oirt) van het eiland te liggen. In 1859 is het eiland op last van koning Willem III ontruimd.

Schoenmaker Emmeloord, Zeeasterstraat 21 – Schoenmakerij Emmeloord is gevestigd in het centrum van Emmeloord.

Meer over Emmeloord

Pin It on Pinterest