Schoenmaker Drachten, Houtlaan 10 – Baron Schoenmakers & Podologen

Schoenmaker Drachten, Houtlaan 10 – Baron Schoenmakers & Podologen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als podoloog drachten, stomerij drachten, sleutelspecialist drachten, kleermaker drachten, kledingreparatie drachten, sleutelmaker drachten, baron drachten, schoenmaker baron drachten, sleutel bijmaken drachten, baron schoenmaker drachten, baron schoenmaker, schoenmakers drachten, podologen drachten.

BEZOEKADRES


Baron Schoenmakers & Podologen
Houtlaan 10,
9203 AT Drachten
0512-513739

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.00-18.00

Woensdag:   08.00-18.00

Donderdag:  08.00-18.00

Koopavond:  19.00-21.00

Vrijdag:        08.00-18.00

Zaterdag:     08.00-16.00DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Klein orthopedische aanpassingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren in eigen beheer!
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, boodschappentassen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees en sleutelhangers
 • Schaatsen slijpen
 • Verkoop Oxxy kinderpantoffels
 • Registerpodoloog

SCHOENMAKERS
schoenmaker drachten

Wietze, Sieberen & Joël

Schoenmaker Drachten – Baron Schoenmakers & Podologen: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Drachten – Baron Schoenmakers & Podologen is een begrip in Drachten en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Drachten – Baron Schoenmakers & Podologen niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Drachten – Baron Schoenmakers & Podologen desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook zijn wij in 2014 uitgeroepen tot Beste Schoenmakerij van Nederland. In het juryrapport werd Baron Schoenmakers en Podologen omschreven als “ruim en rustig ingericht. Modern maar met gevoel voor historie. De drie volledig ingerichte werkplekken zijn echt bijzonder voor de schoenmakerij. Elke schoenmaker is daardoor in staat om ook reparatie volgens het ‘klaar terwijl u wacht of winkelt’ concept te maken. Naast schoenen wordt er ook kleding gerepareerd en is er een uitgebreid assortiment aan onderhoudsmiddelen. Daarnaast is er mooie combinatie met podologie gerealiseerd.”

Wietze de Haan

eigenaar, Baron Schoenmakers & Podologen

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker drachten
schoenmaker drachten

schoenmaker drachten

Wij zijn ook erkend Register Podoloog Drachten

Een podoloog is een voet-en houdingsspecialist. Deze voetspecialist heeft een erkende opleiding op hbo-niveau afgerond aan de Academie voor Podologie. De titels zijn beschermd. Deze voet- en houdingsspecialist voldoet aan strenge kwaliteitseisen en staan geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor de podologie. Stichting LOOP is het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie en zet zich in voor de kwaliteit van de podologie in Nederland.

Patiënten met voet- en houdingsklachten kunnen bij de register podoloog terecht voor advies en ter voorkoming van klachten en (ernstige) complicaties aan de voeten. De register podoloog drachten wil in de eerste plaats zijn patiënt helpen om zo goed mogelijk van zijn klachten af te komen en actief te kunnen bewegen. Bij sport, waar klachten zich vaak snel openbaren, kan de registersport podoloog drachten gerichte hulp bieden.

De register podoloog kan helpen bij onder andere: voorvoetklachten hielklachten zenuwklachten teenafwijkingen voetdeformaties houdingsklachten (knieën, heup, rug, nek) voetklachten bij kinderen Ook bij systeemziekten, zoals reuma of diabetes, die vaak gepaard gaan met (ernstige) voetklachten, kan een register podoloog voor aangename voorzieningen zorgen. Daarnaast heeft een register podoloog specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei.

Tijdens uw bezoek aan onze voetspecialist neemt hij de tijd voor een uitgebreid podologisch onderzoek.

Concreet bestaat het onderzoek uit de volgende onderdelen: – anamnese: uw dagelijkse loopgedrag, uw klachten, de voorgeschiedenis en het verloop van de klachten worden beschreven – ganganalyse: uw looppatroon wordt geanalyseerd – houdinganalyse: uw houding wordt gemeten – functieonderzoek – voet- en schoeninspectie. Dus voor al uw voetklachten kunt u dus ook bij ons terecht.

Kom vrijblijvend eens langs bij ons voor een voetonderzoek.

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Baron Schoenmakers & Podologen:

Schoenmaker Drachten, Houtlaan 10 – Baron Schoenmakers & Podologen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER DRACHTEN

Drachten (Fries: Drachten) is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Met 45.068 inwoners is het na Leeuwarden naar inwonertal de grootste plaats in Friesland.

Drachten ontstond in de 17e eeuw uit de dorpjes Noorder-Dragten en Zuider-Dragten of Noorderdrachten en Zuyderdrachten aan het riviertje de Drait of Dracht. Het gebied was rijk aan hoogveen en voor het afvoeren van de hieruit gewonnen turf werd de Drachtster Compagnonsvaart gegraven. Later ontstonden in het gebied ook scheepswerven waaronder de Scheepswerf De Pijp. Veel skûtsjes zijn op deze werven gebouwd.

Schoenmaker Drachten, Houtlaan 10 – Baron Schoenmakers & Podologen bevindt zich in het centrum van Drachten.

Meer over Drachten

Pin It on Pinterest