Schoenmaker Doorn, Rozenburg 9 – Meesterschoenmaker J van Doleweerd

Schoenmaker Doorn, Rozenburg 9 – Meesterschoenmaker J van Doleweerd. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmaker inclusief een topvideo van de meesterschoenmaker aan het werk. Bekijk ook sleutelmaker doorn, slotenmaker doorn, schoenreparatie doorn, schoenmakers doorn, schoenmaker j van doleweerd, schoenmaker van doleweerd.

BEZOEKADRES


Meesterschoenmaker J van Doleweerd
Rozenburg 9,
3941 EV Doorn
0343-421185

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-16.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen en schoenspanners, riemen, tassen, adreslabels, portemonnees, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Grote collectie Dames & Heren ZOO Adventure Leren Laarzen (waterdicht en ademend)

SCHOENMAKERschoenmaker doorn

Jaap

Meesterschoenmaker J van Doleweerd:
Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Midden in het centrum van Doorn vindt u Jaap Doleweerd, een schoenmaker met ouderwetse liefde voor het vak. Hij repareert uw schoenen, tassen en andere lederwaren met zorg en vakmanschap. Wij zijn als Schoenmaker Doorn – Meesterschoenmaker J van Doleweerd niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Doorn – Meesterschoenmaker J van Doleweerd desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. Daarnaast verzorgen wij klein orthopedische aanpassingen aan uw schoenen.

Voor de wandelliefhebbers kunnen we onder wandel- en bergschoenen compleet nieuwe onderwerken plaatsen.
Natuurlijk kunt u bij Schoenmaker Doorn – Meesterschoenmaker J van Doleweerd terecht voor uw schoenen, hakken en zolen, maar de schoenmaker kan veel meer voor u betekenen. Het assortiment van Schoenmaker Doorn – Meesterschoenmaker J van Doleweerd omvat ook sleutelservice, sleutelhangers, veters, sloffen, inlegzolen, leerverzorgingsmaterialen, schoenspanners, schoenborstels, schoenpoetskisten en graveren van naamplaten.

Ook hebben wij bij Schoenmaker Doorn – Meesterschoenmaker J van Doleweerd een grote collectie tassen, riemen, portemonnees en zijn we trots dat wij ZOO Adventure Leren Laarzen verkopen voor Dames & Heren. Deze laarzen zijn waterdicht en ademend, zijn makkelijk schoon te maken, hebben een uitneembaar voetbed en hebben wij ook met XL & Slimfit schachten.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker doorn, slotenmaker doorn, schoenreparatie doorn, schoenmakers doorn, schoenmaker j van doleweerd, schoenmaker van doleweerd.

Jaap van Doleweerd

eigenaar, Meesterschoenmaker J van Doleweerd

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker doorn
schoenmaker doorn

schoenmaker doorn

Hieronder een mooie bedrijfsvideo en meesterschoenmaker Jaap van Doleweerd

 

Schoenmaker Doorn, Rozenburg 9 – Meesterschoenmaker J van Doleweerd is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER DOORN

Doorn is een dorp in de Nederlandse provincie Utrecht, gemeente Utrechtse Heuvelrug, op de gelijknamige heuvelrug in het zuidoosten van de provincie. Het dorp telt 9.882 inwoners (2016).

In een document uit de periode 885-896 wordt de nederzetting “Thorhem” genoemd, woonplaats van dondergod Thor (Groenedijk, 2000). Vikingen gelegerd bij Dorestad, het huidige Wijk bij Duurstede, noemden de plaats zo omdat de dondergod er vereerd zou worden.

Na een serie administratieve wijzigingen werd uiteindelijk op 1 januari 1812 de gemeente Doorn gevormd, bestaande uit de voormalige gerechten Doorn en Maarn. Op 1 januari 1818 werd Maarn weer los gemaakt van Doorn om een eigen gemeente te vormen. Op 1 januari 2006 ging Doorn op in de nieuwe gemeente Utrechtse Heuvelrug, waarvan het de hoofdplaats is.

Schoenmaker Doorn, Rozenburg 9 – Meesterschoenmaker J van Doleweerd is gevestigd in het centrum van Doorn.

Meer over Doorn

Pin It on Pinterest