Schoenmaker Deventer, Karel de Groteplein 9 – Mario & Anita Uw schoenmaker

Schoenmaker Deventer, Karel de Groteplein 9 – Mario & Anita Uw schoenmaker. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij deventer, kledingreparatie deventer, kleermaker deventer, sleutelmaker deventer, sleutelspecialist deventer, sleutel bijmaken deventer, sleutels bijmaken deventer, schoenreparatie deventer, schoenmakerij deventer, schoenmakers deventer.

BEZOEKADRES


Mario & Anita Uw schoenmaker
Winkelcentrum Keizerslanden
Karel de Groteplein 9,
7415 DH Deventer
0570-627562

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, riemen, kofferriemen, portemonnees, klompen, adreslabels, hangsloten, schoenpoetskisten, wandelstokken en sleutelhangers
 • Ruim assortiment tafelzeil
 • Inleverpunt Slijp Service DUNNEBIER, onder andere voor (kappers)scharen,  (koks)messen en tuingereedschap

SCHOENMAKERS
schoenmaker deventer

Anita & Sebastiaan

Schoenmaker Deventer – Mario & Anita Uw schoenmaker: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Deventer – Mario & Anita Uw schoenmaker onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Deventer – Mario & Anita Uw schoenmaker schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Uw schoenen, laarzen en tassen worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, dan wel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd en heeft u er jarenlang plezier van. Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop.

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Ook vervangen wij bij Schoenmaker Deventer – Mario & Anita Uw schoenmaker onderwerken bij wandel- en bergschoenen. Naast schoenreparatie kunt u ook voor kledingreparatie, stomerij en slijpservice bij ons terecht. Wanneer u uw scharen, messen en/of tuingereedschap woensdag brengt kan het weer vrijdag opgehaald worden.

Wij bieden als Schoenmaker Deventer – Mario & Anita Uw schoenmaker een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède en linnen en u kunt bij ons huis- en fietssleutels en autosleutels (ook transponder) laten dupliceren. Of bent u op zoek naar veters in verschillende lengtes, sleutelhangers (nu ook Frozen), sloffen, inlegzolen, schoenspanners, riemen, kofferriemen, portemonnees, klompen, wandelstokken, adreslabels of hangsloten? Wij hebben het allemaal in huis. Tevens bieden wij u een ruim assortiment tafelzeil in diverse designs.

We zijn ook te vinden als stomerij deventer, kledingreparatie deventer, kleermaker deventer, sleutelmaker deventer, sleutelspecialist deventer, sleutel bijmaken deventer, sleutels bijmaken deventer, schoenreparatie deventer, schoenmakerij deventer, schoenmakers deventer.

Anita Evers-De Groot & Sebastiaan Evers

eigenaren, Mario & Anita Uw schoenmaker

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Deventer, Karel de Groteplein 9 – Mario & Anita Uw schoenmaker is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER DEVENTER

Deventer (Nedersaksisch: Dèv’nter/Daeventer en in lokaal dialect: Dèmpter) is een stad, gemeente en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan de IJssel. In het zuidwesten van de gemeente mondt de Schipbeek uit in de IJssel. Met 98.881 inwoners (1 januari 2016, bron: CBS), is Deventer de derde gemeente van Overijssel en de op één na grootste gemeente van Salland.

Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland. De plaats staat al in 9e eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld. De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

De naam Deventer wordt etymologisch toegeschreven aan een in de 8e eeuw of eerder ontstane samenstelling van twee Oudsaksische vormen. De naam zou dan zijn ontstaan uit *deve-treo, wat zoiets betekende als “aan een waterloop gelegen geboomte”.

Schoenmaker Deventer, Karel de Groteplein 9 – Mario & Anita Uw schoenmaker is gevestigd in Winkelcentrum Keizerslanden in het hart van de levendige wijk Keizerslanden in Deventer.

Meer over Deventer

Pin It on Pinterest