SCHOENMAKER DEN HELDER, KEIZERSTRAAT 21 – Dr. Shoe Den Helder

Schoenmaker Den Helder – Dr. Shoe Den Helder. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers.

BEZOEKADRES


Dr. Shoe
Keizerstraat 21,
1781 GD Den Helder
0223-613229

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken
  • Alle soorten onderhoudsproducten
  • Ruim assortiment veters en inlegzolen

 

 

 

SCHOENMAKERschoenmaker den helder
Jan

Schoenmaker Den Helder – Dr. Shoe Den Helder:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Den Helder – Dr. Shoe Den Helder onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als dr shoe den helder, sleutelmaker den helder, schoenreparatie den helder en schoenmakers den helder schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Bij ons als Schoenmaker Den Helder – Dr. Shoe Den Helder staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Dr. Shoe Den Helder

Schoenmaker Den Helder – Dr. Shoe Den Helder is lid van De Schoenmakers Fabriek.

DEN HELDER

Den Helder is de noordelijkste gemeente op het vasteland van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De regio waar Den Helder in ligt noemt men de Kop van Noord-Holland of Noordkop. De gemeente telt 56.528 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) op een oppervlakte van 178,83 km², waarvan 133,42 km² water. In de stad zelf wonen ongeveer 45.000 mensen.

Bij Den Helder ligt de belangrijkste marinebasis van Nederland. Den Helder is ook een belangrijk knooppunt in de offshore-activiteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee. Niet alleen is Vliegveld de Kooy het belangrijkste knooppunt voor personenvervoer van en naar productieplatforms, ook komen er veel pijpleidingen aan land en is er een grote gasbehandelingsinstallatie van de NAM.

Ten noordwesten van Den Helder ligt de zandplaat Noorderhaaks, ten noorden het Marsdiep met aan de andere zijde het eiland Texel en ten oosten de uitgestrekte waddenplaat Balgzand.

Meer over Den Helder

Pin It on Pinterest