Schoenmaker Den Haag Centrum, Torenstraat 89 – Schoenmakerij Wouter

Schoenmaker Den Haag Centrum, Torenstraat 89 – Schoenmakerij Wouter. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker den haag, sleutel bijmaken den haag, sleutelservice den haag, schoenmaker den haag centrum, autosleutel bijmaken den haag, sleutels bijmaken den haag, sleutelspecialist den haag, sleutelmaker den haag centrum, schoenreparatie den haag, schoenmakerij den haag, schoenmakers den haag, schoenmakerij wouter den haag.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Wouter
Torenstraat 89,
2513 BP Den Haag
070-3659261

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    12.00-18.00

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     10.00-17.00DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Onderwerk bergschoenen vervangen
 • Klein orthopedische aanpassingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huissleutels (ook certificaat)
 • Fietssleutels (ook certificaat)
 • Autosleutels met of zonder startonderbreker
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenborstels, schoenpoetskisten, hangsloten en sleutelhangers

SCHOENMAKER
schoenmaker den haag centrum

Wouter

Schoenmaker Den Haag Centrum – Schoenmakerij Wouter: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

In de oer-Haagse Torenstraat, op het plein waar ook het legendarische Florencia zit, vindt u Wouter, een schoenmaker met ouderwetse liefde voor het vak. Hij repareert uw schoenen, tassen en andere lederwaren met zorg en vakmanschap. En meestal dezelfde dag nog klaar. Wij zijn als Schoenmaker Den Haag Centrum – Schoenmakerij Wouter niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Den Haag Centrum – Schoenmakerij Wouter desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. Daarnaast verzorgen wij klein orthopedische aanpassingen aan uw schoenen. Voor de wandelliefhebbers kunnen we onder wandel- en bergschoenen compleet nieuwe onderwerken plaatsen.

Natuurlijk kunt u bij Schoenmaker Den Haag Centrum – Schoenmakerij Wouter terecht voor uw schoenen, hakken en zolen, maar de schoenmaker kan veel meer voor u betekenen. Het assortiment van Schoenmaker Den Haag Centrum – Schoenmakerij Wouter omvat ook sleutelservice, sleutelhangers, veters, inlegzolen, leerverzorgingsmaterialen, schoenspanners, schoenborstels, schoenpoetskisten en graveren van naamplaten.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker den haag, sleutel bijmaken den haag, sleutelservice den haag, schoenmaker den haag centrum, autosleutel bijmaken den haag, sleutels bijmaken den haag, sleutelspecialist den haag, sleutelmaker den haag centrum, schoenreparatie den haag, schoenmakerij den haag, schoenmakers den haag, schoenmakerij wouter den haag.

Wouter van de Weetering

eigenaar, Schoenmakerij Wouter

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker den haag
schoenmaker den haag

schoenmaker den haag

Schoenmaker Den Haag Centrum, Torenstraat 89 – Schoenmakerij Wouter is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER DEN HAAG

De Torenstraat is een straat in het centrum van Den Haag. Hij is het verlengde van de Jan Hendrikstraat en gaat over in de Vondelstraat. De straat is in de twintigste eeuw aangelegd na de sloop van een deel van de bebouwing die voorheen aansloot op de Grote of Sint Jacobskerk. De straat is naar de markante, 93 meter hoge zeskantige toren van deze kerk vernoemd. Er is een aantal beroemde Haagse winkels in de straat gevestigd, waaronder ijssalon Florencia, Maison Albert herenmode (sinds 1920) en muziekwinkel Rock Palace, die verschillende Haagse bands voortbracht.

Het straatbeeld wordt gedomineerd door de monumentale Torengarage, het eerste gestapelde garagegebouw van Nederland (1930), ontworpen door architect Jan Greve. Op de benedenverdieping was van oorsprong een autoshowroom gevestigd en later lange tijd grand-café Greve. Momenteel (2010) is er een all-you-can-eat sushi-restaurant gevestigd.

Schoenmaker Den Haag Centrum, Torenstraat 89 – Schoenmakerij Wouter is gevestigd in het centrum van Den Haag.

Meer over de Torenstraat in Den Haag

Pin It on Pinterest