Schoenmaker Delft, Vestpoort 14 – Vakschoenmakerij Lars Meijer

Schoenmaker Delft, Vestpoort 14 – Vakschoenmakerij Lars Meijer. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als stomerij delft, sleutelspecialist delft, sleutelmaker delft, sleutel bijmaken delft, sleutelservice delft, schoenreparatie delft, autosleutel bijmaken delft, schoenmakers delft, delft schoenmaker, schoenmakerij delft.

BEZOEKADRES


Vakschoenmakerij Lars Meijer
Winkelcentrum Vestpoort
Vestpoort 14,
2611 MG Delft
015-2121333

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-20.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten, hangsloten, paraplu’s en sleutelhangers
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKER
schoenmaker delft

Lars

Schoenmaker Delft – Vakschoenmakerij Lars Meijer: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Delft – Vakschoenmakerij Lars Meijer is een begrip in Delft en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Delft – Vakschoenmakerij Lars Meijer niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Delft – Vakschoenmakerij Lars Meijer desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder stomerij delft, sleutelspecialist delft, sleutelmaker delft, sleutel bijmaken delft, sleutelservice delft, schoenreparatie delft, autosleutel bijmaken delft, schoenmakers delft, delft schoenmaker, schoenmakerij delft.

Lars Meijer

eigenaar, Vakschoenmakerij Lars Meijer

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker delft
schoenmaker delft

schoenmaker delft

Schoenmaker Delft, Vestpoort 14 – Vakschoenmakerij Lars Meijer van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER DELFT

Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland in Nederland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Op 31 maart 2015 telde de gemeente Delft 101.022 inwoners (bron: CBS).

Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als Delft Kennisstad met als slogan Creating History.

Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. De patroonheilige van de stad is Hippolytus van Rome.

Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop, de ‘Delf’, en heet daar ook naar; delven betekent graven. Op de verhoogde plaats waar deze ‘Delf’ de kreekwal van het dichtgeslibde riviertje de Gantel kruiste, was, vermoedelijk sinds de 11e eeuw, een grafelijke vroonhof gevestigd. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, wat nog te zien is aan de omvang van het centrale marktplein.

Schoenmaker Delft, Vestpoort 14 – Vakschoenmakerij Lars Meijer is gevestigd in het centrum van Delft.

Meer over Delft

Pin It on Pinterest