Schoenmaker De Bilt, Looijdijk 107 – Schoenmakerij Van der Meyden

Schoenmaker De Bilt, Looijdijk 107 – Schoenmakerij Van der Meyden. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als schoenmaker utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutelspecialist de bilt, sleutelmaker de bilt, sleutelkoning de bilt, schoenmaker de bilt openingstijden, schoenmakers de bilt.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Van der Meyden
Looijdijk 107,
3732 VD De Bilt
030-2202994

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-17.30

Zaterdag:     08.30-16.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen, jassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten en sleutelhangers
  • Verkoop Castelijn & Beerens tassen en portemonnees
  • Inleverpunt gebruikte schoenen

SCHOENMAKERS
schoenmaker de bilt

Gijsbert & Arja

Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Welkom bij Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden, dé schoenmaker in De Bilt, Bilthoven en omstreken. Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden bestaat al tientallen jaren en is sinds 1976 gevestigd in De Bilt. Sinds januari 2016 vindt u ons in onze nieuwe winkel, Looydijk 107 in De Bilt. We zijn flink uitgebreid van ca. 40 m2 naar 140 m2!

Bij ons kunt u terecht voor een ambachtelijke, vakkundige reparatie van uw schoenen. Wij zijn als Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

We zijn als Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden een ambachtelijke schoenmakerij. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze trots in de schoenmakerij zijn de doornaaimachine en de aflappers. Met deze machines worden uw leren zolen op de enige juiste manier vervangen. Deze worden namelijk volledig (door)genaaid.

Daarnaast zijn we gecertificeerd tot ‘Meesterschoenmaker’. Dit houdt in dat uw schoenen van de merken Van Bommel, Van Lier en Floris van Bommel door Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden op vakkundige wijze worden gerepareerd mét gebruik van de originele materialen. Ook uw Engelse/Italiaanse schoenen zijn bij ons in vertrouwde handen. Uiteraard kunt u ook voor kleine reparaties of veranderingen aan uw schoenen bij Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden terecht.

Ook voor het dupliceren van sleutels gaat u naar Schoenmakerij Van der Meyden. U kunt hierbij denken aan: huissleutels, schuursleutels, fietssleutels en brievenbussleutels.

Bij Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden kunt u ook terecht voor onderhoudsproducten. Wij hebben een groot assortiment voor het juiste onderhoud: schoensmeer, onderhoud voor suède, borstels, verf, schoenspanners enzovoorts. U kunt kiezen uit groot assortiment soorten veters, waaronder ook de veters van Van Bommel, adreslabels, schoenpoetskisten en sleutelhangers. Ook hebben wij diverse soorten inlegzolen voor u. Hebt u wat meer steun nodig of wilt u graag een verfrissend zooltje? Kom snel langs bij ons in de schoenmakerij. Wij adviseren u graag.

Daarnaast behoren ook riemen en portemonnees tot ons assortiment. U hebt bij Schoenmaker De Bilt – Schoenmakerij Van der Meyden een ruime keus uit zowel heren- als damesriemen in diverse soorten leder. Bij aankoop van een lederen riem maken wij deze kosteloos op maat. In onze winkel vindt u ook de tassen en portemonnees van Castelijn en Beerens. Kortom, onze winkel is zeker een bezoek waard!

Ook kunt u ons vinden onder schoenmaker utrecht, sleutelmaker utrecht, sleutelspecialist de bilt, sleutelmaker de bilt, sleutelkoning de bilt, schoenmaker de bilt openingstijden, schoenmakers de bilt.

Gijsbert en Arja van der Meyden

eigenaren, Schoenmakerij Van der Meyden

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker de bilt
schoenmaker de bilt

schoenmaker de bilt

Schoenmaker De Bilt, Looijdijk 107 – Schoenmakerij Van der Meyden is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER DE BILT

De Bilt is een van de zes dorpen, of dorpskernen, in de Nederlandse gemeente De Bilt. Op 1 januari 2005 had De Bilt 10.465 inwoners.

De naam van het dorp komt van belt. Een belt is een heuveltje, het woord is vergelijkbaar met het hedendaagse bult. De plaats is ontstaan op één van de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug.

Schoenmaker De Bilt, Looijdijk 107 – Schoenmakerij Van der Meyden is gevestigd in het centrum van De Bilt ten Oosten van de stad Utrecht.

Meer over De Bilt

Pin It on Pinterest