Schoenmaker Culemborg, Tollenstraat 12 – De Snelherstel Culemborg

Schoenmaker Culemborg, Tollenstraat 12 – De Snelherstel Culemborg. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij culemborg, snelherstel culemborg, snelherstel, sleutelmaker culemborg, sleutel bijmaken culemborg en schoenmakers culemborg.

BEZOEKADRES


De Snelherstel Culemborg
Tollenstraat 12,
4101 BE Culemborg
0345-519418

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-17.00

Middagpauze van 12.30-13.00 uur


DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels (ook met chip) dupliceren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, (heup)tassen, rugzakken, reiskoffers, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten, wandelstokken, paraplu’s, shawls, zonnebrillen en sleutelhangers
 • Ruim assortiment bijouterie (sieraden), bretels en leesbrillen

SCHOENMAKERSschoenmaker culemborg

Geertje & Gert

Schoenmaker Culemborg – De Snelherstel Culemborg: Ambachtelijke schoenmaker

Trots presenteert Gert Verbeek zijn schoenmakerij in Culemborg aan de Tollenstraat 12. Een gedreven schoenmaker die samen met schoenmaker Geertje een schitterende schoenmakerij runt. Schoenmaker Culemborg – De Snelherstel Culemborg is gevestigd in gevestigd in de Oude Binnenstad en Nieuwstad in Culemborg. Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker en is het voor ons ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten of uw kleding te stomen.

Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Culemborg – De Snelherstel Culemborg voor uw schoenreparatie in Culemborg. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Ook voor stoomgoed kunt u bij ons terecht. Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Het is handig en verstandig om reservesleutels achter de hand te houden. Bijvoorbeeld van de voordeur. Zo kan de buurvrouw een oogje in het zeil houden als u op vakantie gaat. En mocht je er eentje kwijt raken dan is er niets aan de hand. Vergeet ook uw auto niet. Occasions worden vaak geleverd met enkel de originele sleutel. Bij het dupliceren komt heel wat meer kijken dan bij een eenvoudige huissleutel. Recente modellen zijn standaard voorzien van beveiligde, unieke chips. De software dient om diefstal te bemoeilijken maar dat geldt natuurlijk ook andersom, voor een legale kopie! Schoenmaker Culemborg – De Snelherstel Culemborg beschikt als specialist over geavanceerde apparatuur om de benodigde data uit te lezen en de software voor de startonderbreking (transponder) te kopiëren. Vaak is het ook vereist voor een volledige procedure om ter plekke, in uw auto, de gegevens uit te lezen. Het spreekt voor zich dat we dit graag voor u doen, maar laat dit van tevoren even weten. We dupliceren tegen scherpe tarieven. Autosleutels zijn simpelweg de helft goedkoper als bij de merkdealer. Uw voordeel kan dus flink oplopen. Zorg dus dat u over reserve exemplaren beschikt. Zo voorkomt u verrassingen!

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Culemborg – De Snelherstel Culemborg over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan veters, inlegzolen, lederen broekriemen, (heup)tassen, rugzakken, reiskoffers, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten, wandelstokken, paraplu’s, shawls, zonnebrillen en sleutelhangers. Ook bieden wij een breed assortiment bijouterie (sieraden), bretels en leesbrillen. Kortom, voor ieder wat wils!

We zijn ook te vinden als stomerij culemborg, snelherstel culemborg, snelherstel, sleutelmaker culemborg, sleutel bijmaken culemborg en schoenmakers culemborg.

Gert Verbeek

eigenaar, De Snelherstel Culemborg

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Schoenmaker Culemborg, Tollenstraat 12 – De Snelherstel Culemborg is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER CULEMBORG

Culemborg (vroeger ook wel en plaatselijk thans nog Kuilenburg of Kuylenburgh genaamd) is een stad en gemeente in de Neder-Betuwe, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 27.520 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 31,23 km² (waarvan 1,49 km² water). Binnen de gemeentegrenzen ligt de buurtschap Goilberdingen.

Schoenmaker Culemborg, Tollenstraat 12 – De Snelherstel Culemborg is gevestigd in de Oude Binnenstad en Nieuwstad in Culemborg.

Meer over Culemborg

Pin It on Pinterest