Schoenmaker Castricum, Torenstraat 1b – Graas Schoenservice

Schoenmaker Castricum, Torenstraat 1b – Graas Schoenservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker castricum, schoenmakers castricum.

BEZOEKADRES


Graas Schoenservice
Torenstraat 1b,
1901 EA Castricum
0251-658308

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     08.30-17.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, sokken, schoenpoetskisten, schoenlepels, schoenspanners en portemonnees
  • Ruim assortiment lamsvacht pantoffels, wollen sloffen van WoolWarmers, (outdoor) laarzen van Magellan & Mulloy en handschoenen van Laimböck
  • Kindersloffen van Bernardino, maat 18 tot en met 23

SCHOENMAKER
schoenmaker castricum

Gertjan

Schoenmaker Castricum – Graas Schoenservice: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Castricum – Graas Schoenservice is al 25 jaar een begrip in Castricum en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Castricum – Graas Schoenservice niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Als u uw schoenen voor reparatie aanbiedt dan frissen wij ze geheel op, denk aan poetswerk of het reinigen van het bovenwerk. Kortom, uw schoenen voelen niet alleen als nieuw, ze zien er ook als nieuw uit. Zijn uw handgemaakte herenschoenen toe aan een revisie? Schoenmaker Castricum – Graas Schoenservice herstelt ze en geeft ze een tweede leven. Waar de schoenmaker doorgaans een versleten onderdeel vervangt, daar richt Graas Schoenservice zich op een totale revisie van uw in originele staat verkerende handgemaakte herenschoenen. Een herstel op ambachtelijke wijze. Met respect voor – en waarborg van – het oorspronkelijke karakter van de schoen. Schoenmaker Castricum – Graas Schoenservice zorgt dat uw schoenen nog even lekker zitten als toen u ze pas had gekocht. Misschien zelfs nog comfortabeler.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Castricum – Graas Schoenservice desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Heeft u een extra reservesleutel nodig? Graas Schoenservice kan snel sleutels voor u na- en bijmaken. Klaar terwijl u wacht. Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker castricum, schoenmakers castricum.

Gertjan Graas

eigenaar, Graas Schoenservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker castricum
schoenmaker castricum

schoenmaker castricum

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Graas Schoenservice:


Schoenmaker Castricum – Graas Schoenservice heeft in de afgelopen 25 jaar diverse prijzen gewonnen. Zo mocht Gertjan Graas tijdens de Europese Vakwedstrijd voor Schoenmakers op 8 april 2013 de gouden prijs in de categorie Maatschoenen in ontvangst nemen. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Schoenmakers Vereniging in samenwerking met de Dutch HealthTec Academy (DHTA).

Schoenmaker Castricum, Torenstraat 1b – Graas Schoenservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER CASTRICUM

Castricum is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 34.599 inwoners (31 december 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 59,92 km² (waarvan 10,46 km² water). De gemeente maakt deel uit van samenwerkingsregio Kennemerland en beschikt over het spoorwegstation Castricum.

Castricum kent een sterke toerismesector, dankzij haar ligging. Het heeft duinen en strand bij Bakkum en Castricum aan Zee.

Schoenmaker Castricum, Torenstraat 1b – Graas Schoenservice bevindt zich in het centrum van Castricum.

Meer over Castricum

Pin It on Pinterest