Schoenmaker Castricum, Geesterduin 4 – Gravemaker Schoenreparatie

Schoenmaker Castricum, Geesterduin 4 – Gravemaker Schoenreparatie. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook podoloog castricum, sleutelmaker castricum, orthopedisch schoenmaker castricum, sleutel bijmaken castricum, sleutelspecialist castricum, sleutels bijmaken castricum, autosleutel bijmaken castricum, schoenmakers castricum, sleutelservice castricum, schoenreparatie castricum, schoenmakerij gravemaker.

BEZOEKADRES


Gravemaker Schoenreparatie
Winkelcentrum Geesterduin
Geesterduin 4,
1902 EK Castricum
0251-656917

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     08.30-17.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen , lederen broekriemen, tassen, heuptassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken en hangsloten
  • Schaatsen slijpen
  • Inleverpunt gebruikte schoenen & kleding via DWM Reco

SCHOENMAKERschoenmaker castricum

Peter

Schoenmaker Castricum – Gravemaker Schoenreparatie: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Wij zijn onderdeel van Voetzorg Noord-Holland. Met een enthousiast team van ervaren specialisten buigen zij zich vol passie op elk voetprobleem. Want iedereen moet zo prettig mogelijk kunnen lopen, vinden wij. Dus maken wij daar oplossingen voor. Al meer dan 25 jaar. Van eenvoudige inlegzool tot podotherapie en van lichte schoenaanpassing tot volledig met de hand vervaardigd maatwerkschoeisel; Voetzorg Noord-Holland heeft alles in huis.

Zijn uw hakken of zolen versleten, laat deze dan op tijd vervangen. Dit kost misschien enige euro’s, maar is goedkoper dan nieuwe schoenen. Vandaar dat u bij Schoenmaker Castricum – Gravemaker Schoenreparatie hiervoor terecht kunt. Wij zijn goedgekeurd door het schoenmakersgilde. Wij repareren VAN BOMMEL,VAN LIER AVANG en GREVE op de authentieke wijze met de originele materialen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit leren zolen en rubber hakken.

Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Castricum – Gravemaker Schoenreparatie laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Gravemaker Schoenreparatie en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt.

Wie heeft het nooit gehad: opeens ben je de sleutels kwijt. Dan weet je: het is verstandig om een extra sleutel te hebben. Bij Schoenmaker Castricum – Gravemaker Schoenreparatie kunt u allerlei sleutels laten bijmaken. Wij hebben alle soorten op voorraad, o.a. huissleutels, brievenbussleutels, fietssleutels, caravansleutels, motorsleutels en autosleutels (ook transpondersleutel). Zelfs sleutels met veiligheidscertificaat zijn bij ons te bestellen. Met geavanceerde (computergestuurde) apparatuur kunnen wij vaststellen of de aangeboden autosleutel een chip heeft en kunnen wij de juiste code in een reservesleutel kopiëren.

Met een originele en gegraveerde naamplaat van Schoenmaker Castricum – Gravemaker Schoenreparatie geeft u uw huis, appartement, flat of bedrijf een uitnodigende ‘finishing touch’. De stijl van uw eigen naamplaat zegt direct iets over wie u bent. U laat duidelijk zien wie er woont of werkt. U kunt kiezen uit elke denkbare stijl naamplaten, o.a. plexiglas, hout, emaille, glas, RVS / roestvrij staal, messing. Een eigen naamplaat is leuk om te geven, leuk om te krijgen, een grappig en toch we waardevol geschenk voor uzelf, uw gezin, maar ook als attentie voor vrienden, collega’s en verdere familie.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Castricum – Gravemaker Schoenreparatie over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan tassen, heuptassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken en hangsloten. Wij kunnen uw schaatsen slijpen en u kunt bij ons uw gebruikte schoenen & kleding inleveren en ze een nieuwe kans geven!

Ook te vinden als podoloog castricum, sleutelmaker castricum, orthopedisch schoenmaker castricum, sleutel bijmaken castricum, sleutelspecialist castricum, sleutels bijmaken castricum, autosleutel bijmaken castricum, schoenmakers castricum, sleutelservice castricum, schoenreparatie castricum, schoenmakerij gravemaker.

Peter Gravemaker

eigenaar, Gravemaker Schoenreparatie

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker castricum
schoenmaker castricum

schoenmaker castricum

Schoenmaker Castricum, Geesterduin 4 – Gravemaker Schoenreparatie is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER CASTRICUM

Castricum is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 34.741 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 59,92 km² (waarvan 10,46 km² water).

Castricum kent een sterke toerismesector, dankzij haar ligging. Het heeft duinen en strand bij Bakkum en Castricum aan Zee. De camping in Bakkum gold lang als toevluchtsoord voor Amsterdammers. Er is daarnaast watersport op het Alkmaardermeer bij Akersloot. De bollenvelden met Hortus Bulborum in Limmen zijn daarnaast een attractie. De tuinbouw en vooral de teelt van bloembollen in Limmen bestaat sinds circa 1900.

Schoenmaker Castricum, Geesterduin 4 – Gravemaker Schoenreparatie is gevestigd in Winkelcentrum Geesterduin in het centrum van Castricum.

Meer over Castricum

Pin It on Pinterest