Schoenmaker Bussum, Havenstraat 11 – De Schoenmakerij Bussum

Schoenmaker Bussum, Havenstraat 11 – De Schoenmakerij Bussum. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker bussum, sleutels bijmaken bussum, sleutel bijmaken bussum, schoenreparatie bussum, sleutelservice bussum, bussum bleeker, bleeker schoenmaker, schoenmaker bleeker.

BEZOEKADRES


De Schoenmakerij Bussum
Havenstraat 11,
1404 EK Bussum
035-6938030

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     10.00-17.00
DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, lamsvacht babyslofjes, slippers, inlegzolen (ook MYSOLE), riemen, tassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenlepels, schoenpoetskisten, portemonnees en hangsloten
 • Verkoop kluizen
 • NIEUW: schapenvachten
 • Dealer H.J. de Rooy Lederwaren
 • Buitenlaarzen van Zooadventure

SCHOENMAKERschoenmaker bussum

Sjoerd

Schoenmaker Bussum, Havenstraat 11 – De Schoenmakerij Bussum: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

De Schoenmakerij Bussum is een schoenreparatiebedrijf dat sinds 1986 bestaat. Gestart als vakschoenmakerij zijn er in de loop der jaren steeds meer activiteiten bijgekomen zoals sleutelduplicatie, onderhoudsproducten, lederwaren van H.J. de Rooy en buitenlaarzen van Zooadventure. De tijd stond niet stil in ons vak, altijd hebben wij de laatste cursussen en leergangen bijgehouden om up to date te blijven. En met succes.

Anno 2016 zijn wij een zeer succesvolle schoenmakerij met de volgende speerpunten: Aandacht voor de klant, een zeer hoog serviceniveau en vooruitlopend op het gebied van milieu en recycling binnen de branche. Wij zien het als onze plicht om u, als klant, tevreden de deur uit te zien gaan!

Over onze schoenreparatie kunnen wij vrij kort zijn: Voor alle soorten schoenreparaties kunt u bij Schoenmaker Bussum – De Schoenmakerij Bussum terecht. Dertig jaar ervaring en vakdiploma’s, wij doen hoe u het wilt. Als meesterschoenmaker binnen het schoenmakersgilde staat kwaliteit voorop! Alle uiteenlopende reparaties zijn bij ons mogelijk, het moderne machinepark samen met onze vakkennis garandeert u dat. De woorden service, advies en kwaliteit staan bij ons vooraan. Voor zover mogelijk gebruiken wij de originele materialen van Greve, van Bommel, van Lier en alle andere schoenmerken.

Sleutels, door de eeuwen heen één van de meest gebruikte artikelen. Schoenmaker Bussum – De Schoenmakerij Bussum maakt sleutels, allemaal! Wij maken gewone huisdeursleutels, extra veilige sleutels, zeer veilige sleutels, kastsleutels, ja, zelfs de autosleutels met startonderbreker(transponder)maken wij. En u kunt er gewoon op wachten. Of het nou om 1 sleutel gaat of om velen. Bij ons krijgt u pas en startgarantie want uw sleutel is onze zorg! En hebt u een sleutelcertificaat om uw sleutel na te maken? Ook dat doen wij omdat wij samenwerken met alle sleutelfabrikanten. Bekijk hier onze autosleutel website. Het maken van sleutels is een kwestie van vertrouwen, De Schoenmakerij Bussum zal dat vertrouwen nooit beschamen!

Onderhoud voor schoenen is noodzakelijk, de producten daarvoor kunt u bij ons vinden. Van eenvoudige zelfglans tot aan de mooiste lederproducten, bij ons is het verkrijgbaar! Bij Schoenmaker Bussum – De Schoenmakerij Bussum kunt u alle producten vinden van Saphir en Tacco. Beide fabrikanten zijn marktleider op het gebied van kwaliteit en onderhoudsartikelen. Bij ons hebt u ook de keuze uit een zeer groot assortiment specials, zoals speciale ondersteunende binnenzolen van Fisher (uw voeten worden bij ons eerst gratis opgemeten om te kijken wat geschikt is), schoenpoetsdozen en kistjes en een zeer luxe lijn onderhoudsproducten op natuurlijke basis onder de naam Medaille d’or.

In onze lederwarenafdeling vind u de laarzen van Zooadventure, een lederen buitenlaars voor dames en heren met een zeer goede pasvorm, uitneembare voetbed en latex loopzool. De kenmerken zijn, altijd waterdicht, met of zonder lamsvachtvoering, diverse schachthoogtes en breedtes. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs! Verder staat er een grote keuze aan sloffen en pantoffels voor u klaar, uiteraard allemaal van zuiver wol of lamsvacht. Nieuw in onze winkel zijn de schapenvachten. Natuurlijke looiing (geen allergische reactie op chemicaliën die er niet inzitten), elke vacht is anders, prachtig om te zien en te voelen. Grote maat en betaalbare prijzen. De laarzen en pantoffels hoeft u natuurlijk niet zelf te passen, wij helpen en adviseren u graag. Daar zijn wij voor opgeleid. Als laatste vind u er een bescheiden tassenassortiment van H.J. de Rooy, een Nederlands producent met een uitmuntende staat van dienst op het gebied van model en kwaliteit.

Ook te vinden als sleutelmaker bussum, sleutels bijmaken bussum, sleutel bijmaken bussum, schoenreparatie bussum, sleutelservice bussum, bussum bleeker, bleeker schoenmaker, schoenmaker bleeker.

Sjoerd Bleeker

eigenaar, De Schoenmakerij Bussum

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker bussum
schoenmaker bussum

schoenmaker bussum

Schoenmaker Bussum, Havenstraat 11 – De Schoenmakerij Bussum is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BUSSUM

Bussum is een forensenplaats in de regio het Gooi, in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telde op 31 maart 2015 volgens het CBS 32.908 inwoners (op het hoogtepunt in 1966 nog 42.000) op een oppervlakte van slechts 8 km² met nauwelijks wateroppervlak. Daarmee was Bussum in oppervlakte de kleinste en dichtstbevolkte gemeente van het Gooi.

Bussum werd het eerst genoemd in 1306. Het was een buurtschap, omgeven door heide en bossen en werd bewoond door boeren, voerlieden en schaapherders, later ook spinsters en wevers. Men neemt aan dat de naam is afgeleid van Bos-hem, wat “huis in het bos” betekent.

Schoenmaker Bussum, Havenstraat 11 – De Schoenmakerij Bussum is gevestigd in het oude dorpscentrum van Bussum.

Meer over Bussum

Pin It on Pinterest